Pe aleea Rozelor se închiriază 11 locuri de parcare

luni, 21 martie 2016, 02:52
2 MIN
 Pe aleea Rozelor se închiriază 11 locuri de parcare

Şoferii ieşeni vor avea la dispoziţie în această săptămână doar 12 noi locuri de parcare de reşedinţă. Municipalitatea a programat trei licitaţii pentru locuri de parcare, majoritatea fiind situate în zona Cantemir – Podu Roş. 

O primă procedură va fi organizată astăzi, pentru închirierea a 9 locuri de parcare situate pe aleea Rozelor nr. 16. Pentru adjudecarea locurilor de parcare vor putea concura locatarii blocurilor A6, A7, K2 şi R3. Un loc de parcare, pe strada Stejar nr. 5 va fi disputat marţi de locatarii a trei blocuri, respectiv G1, I1 şi I2. În cursul zilei de miercuri va fi organizată a treia licitaţie, pentru închirierea a două locuri de parcare amenajate pe aleea Rozelor nr. 12. La procedură se pot înscrie locatarii a şase blocuri, respectiv B7-B9, C8, F4 şi I1. Toate procedurile vor fi organizate la ora 14.00, la sediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat.

Relaţii suplimentare privind procurarea documentaţiei şi condiţiile de participare se pot obţine de la sediu DAPPP din şoseaua Naţională nr. 43, etaj 4, camera 15 sau la telefon 0232.264.246, interior 43. Programul de lucru cu publicul este în intervalul orar 9.00-13.00 lunea, miercurea şi vinerea, respectiv în intervalul 12.00-15.00, marţea şi joia. Dosarul de participare la licitaţie trebuie să cuprindă o cerere de înscriere, copie după actul de identitate, copie după actul de proprietate a locuinţei, copie după cartea de identitate a autovehiculului, copie după certificatul de înmatriculare a autovehicului, certificat de atestare fiscală eliberat de Direcţia Economică şi a Finanţelor Publice, dosar de încopciat, precum şi chitanţele aferente documentaţiei, taxei de participare şi garanţiei de participare, în sumă totală de 65 de lei. Dosarele pot fi depuse până în preziua licitaţiei. 

Primăria scoate la licitaţie şi concesionarea unui teren de 131 mp, situat pe stradela Albă nr. 2. Procedura va fi organizată miercuri, dosarele de participare putând fi depuse până mâine. Costul documentaţiei se ridică la 36 de lei. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul DAPPP, Serviciul Administrare Spaţii Comerciale sau la numărul de telefon 0232.264.508. 

Comentarii