COMUNICAT DE PRESĂ

PNL Iaşi: Primarul încearcă să acopere calitatea sa infracţională prin anunţul referitor la autobuze

miercuri, 05 iulie 2017, 15:58
1 MIN
 PNL Iaşi: Primarul încearcă să acopere calitatea sa infracţională prin anunţul referitor la autobuze

PNL Iaşi consideră că primarul Mihai Chirica încearcă să acopere calitatea sa infracţională prin anunţul referitor la autobuze. Redăm comunicatul oficial:

„Conferinţa de presă de astăzi a primarului Mihai Chirica este o încercare palidă de a deturna discuţia de la problemele cu justiţia cu care se confruntă.

Ieşenii trebuie să ştie că vor fi aduse 88 autobuze noi cu un împrumut de 15 mil euro contractat de o administraţie prea leneşă să se lupte pentru atragerea de fonduri europene sau prea puţin dispusă la reformă pentru a eficientiza cheltuielile astfel încât să nu fim nevoiţi să ne împrumutăm pentru a cumpăra mijloace de transport în comun.

În următorii 10 ani, acest împrumut va împovăra bugetele locale, iar când va fi terminat, autobuzele cumpărate vor fi date la casat. Din păcate, PSD şi primarul Chirica au ales cea mai facilă soluţie, care necesită cea mai puţină muncă şi creativitate. Iar costurile acestei decizii le vom suporta noi, ieşenii, din buzunarul nostru.

Îi solicităm domnului primar Mihai Chirica să nu încerce să deturneze discuţia de la problemele penale cu care se confruntă pe banii ieşenilor”!

Departamentul de Comunicare al PNL Iaşi

Comentarii