Advertorial

Poftim de te-nfruptă din mirosul îmbătător al florilor de liliac!

vineri, 15 aprilie 2016, 11:55
2 MIN

Grădina de Vară de la Bellaria Hotel își îmbracă zilele acestea cea mai frumoasă ținută, croită din delicatele flori de liliac, ce adaugă locației, în mijloc de primăvară, parfum, candoare și naturalețe.
 

   Ca în fiecare an, la mijloc de primăvară, Grădina de Vară de la Bellaria Hotel își primește oaspeții cu delicate minunății naturale: florile de liliac. Este perioada din an în care farmecul Grădinii de Vară atinge apogeul. Parfumul suav de liliac și miniaturalele flori lila, încadrate de verdele pregnant al frunzelor ce-au fost muguri cu 2-3 săptămâni în urmă, conturează imaginea de ansamblu a unei locații de care te poți îndrăgosti. Rapid și iremediabil.

   Iată de ce, pentru îndrăgostiții de liliac și de frumos, am aranjat, pe aleile mărginite de arbuștii liliachii, mese și scaune primitoare. Sunteți bineveniți!

   Liniștea și parfumul locului sunt numai bune pentru o masă copioasă, cu bunătățuri tradiționale românești, gătite cu dăruire în bucătăria Restaurantului Rustic. De la preparate de sezon, ca borșul de fasole cu urzici sau orez cu stevie, până la „consacratele” bulz țărănesc, tochitură moldovenească, pastramă de oaie sau papanași, propunerile din meniul restaurantului tradițional românesc reunesc peste 100 de bucate ca-n vremile de-altădat’, indicate a fi savurate în tihnă.

   Desigur, oaspeții ce au ales Bellaria Hotel pentru a se caza în Iași și ieșenii care vin la prânz sau la o cină timpurie primesc reducerea casei, de 20% la preparatele de bucătărie comandate în intervalul 12:00-16:00. Reducerea este valabilă în fiecare zi, chiar și atunci când florile de liliac vor fi pierit, confirmându-și, încă o dată, singura trăsătură neplăcută: efemeritatea. Aceasta nu înseamnă însă că nu ne putem bucura de frumusețea și parfumul ce le însoțesc în fiecare primăvară, timp de 2-3 săptămâni. În Grădina de Vară de la Bellaria Hotel – oaza de liniște situată la 7 minute distanță de centrul orașului, și de agitația urbană!

Poftă bună!

Comentarii