Portretul robot al femeii ideale realizat de femei diferă mult de cel realizat de bărbaţi

vineri, 13 decembrie 2013, 10:17
1 MIN
 Portretul robot al femeii ideale realizat de femei diferă mult de cel realizat de bărbaţi

De multe ori se punte întrebarea ‘Cum arată femeia ideală?’ şi în fiecare an altă persoană apare ca fiind ‘figura feminină perfectă’. Un nou studiu arată acum că femeile şi bărbaţii au o concepţie diferită despre femeia perfectă, relatează 7sur7.be.

Sondajul realizat de firma de distribuire de produse cosmetice Escentual demonstrează faptul că femeile sunt ‘atrase de părul închis la culoare, nasul destul de mare, fruntea proeminentă, sprâncene groase şi pomeţi proeminenţi’. Concret, portretul robot al femeii perfecte în viziunea femeilor are pomeţii de la Keira Knightley, fruntea de la Natalie Portman, sprâncenele de la Cara Delevingne, ochii de la Mila Kunis, nasul de la Blake Lively, părul de la Freida Pinto, buzele de la Scarlett Johansson şi bărbia de la Megan Fox.

Bărbaţii, în schimb, preferă ‘părul blond, buzele cărnoase, pomeţii proeminenţi, nasul mic şi sprâncene discrete’. Aşa încât, femeia ideală, în viziunea lor, are părul de la Shakira, fruntea de la Jennifer Aniston, sprâncenele de la Kate Middleton, ochii de la Mila Kunis, nasul de la Miranda Kerr, pomeţii şi buzele de la Angelina Jolie şi bărbia de la Megan Fox. (Agerpres)

Comentarii