Prinţul George, trendsetter-ul: S-a epuizat stocul de salopete identice cu cea purtată de el la un meci de polo

miercuri, 18 iunie 2014, 22:31
2 MIN
 Prinţul George, trendsetter-ul: S-a epuizat stocul de salopete identice cu cea purtată de el la un meci de polo

Stocul de salopete roz, identice cu cea purtată de prinţul George la sfârşitul săptămânii trecute, la meciul de polo al tatălui său de la Gloucestershire, s-a epuizat în mai puţin de 24 de ore în magazine şi pe internet. Hainele de la fiecare apariţie a lui se bucură de mare succes, modelele fiind apoi vândute ca pâinea caldă, scrie Daily Mail, preluat de 20minutes.fr.

Este salopeta în care a fost văzut făcând primii paşi în public şi care a avut mare succes în rândul mamelor.

La 24 de ore de la publicarea fotografiilor, salopeta de 50 de euro nu mai era disponibilă pe site-ul mărcii spaniole Neck & Neck.

Acelaşi lucru s-a întâmplat în luna aprilie, când micul prinţ a apărut cu o salopetă cu un vapor pe piept, a firmei de îmbrăcăminte de lux pentru copii Rachel Riley. La preţul de 91 de euro, a devenit imediat un "best-seller" în Marea Britanie, mărimile 6 şi 12 epuizându-se rapid.

Şi site-ul My1stYears.com a profitat de faima lui George în martie, când micul prinţ a apărut într-o fotografie cu părinţii şi câinele familiei, îmbrăcat într-un pulover albastru deschis. Stocul s-a epuizat repede, după ce s-au vândut în câteva ore 1.200 de exemplare. (Agerpres)

 

Comentarii