Puşcaşu se întoarce

luni, 03 octombrie 2016, 01:44
2 MIN
 Puşcaşu se întoarce

 Echipa de handbal Politehnica Iaşi va beneficia din nou de sprijinul patronului Unistil. În runda a III-a a Diviziei A, ieşenii au câştigat la scor cu Târgovişte: 60-14!

 
 
Poli Iaşi a acumulat maximum de puncte după trei runde ale Diviziei A de handbal masculin. Sâmbătă, în etapa a III-a, formaţia pregătită de Florin Spiridon a trecut la scor, 60-14 (29-8), de modesta grupare târgovişteană CSU. Disputa, derulată în Sala Liceului cu Program Sportiv Iaşi, nu a avut istoric, gazdele distanţându-se încă din start. După 7-3 în minutul 6, ieşenii au marcat de şapte ori consecutiv, o serie asemănătoare fiind plasată şi în ultimele şase minute ale actului întâi. Şi în actul doi Politehnica a avut două sprinturi intense: de la 30-10 la 42-10, între minutele 32 şi 39, şi, în ultimele şase minute, de la 53-14 până la rezultatul final. Golurile Politehnicii în antrenamentul cu public cu dâmboviţenii au fost înscrise de Şt. Dumitrache (15), Budui (10), V. Stoica (8), C. Chirilă (8), V. Pătru (5), A. Voinea (5), C. Bibirig (3), R. Bursuc (3), Vulpe (1), Dimofte (1) şi Topolnicianu (1).

Veştile bune pentru Poli nu s-au oprit aici. Prezent la meci, omul de afaceri Vasile Puşcaşu, cel care a mai finanţat echipa în trecut, a anunţat că va sprijini din nou handbalul ieşean: “Mă bucură evoluţia băieţilor şi că există un plan serios la echipă. În ciuda faptului că sunt dezamăgit de modul în care am fost tratat în Iaşi, lucru care mi-a afectat afacerile şi, implicit, forţa de a finanţa echipa, pe care aveam de gând să o preiau într-un parteneriat cu oficialităţile locale, voi face un pas înapoi spre această grupare care poate reprezenta oraşul cu mândrie. În zilele următoare îmi voi face nişte calcule şi-i voi anunţa pe conducătorii echipei cu cât voi putea susţine echipa în tentativa ei de promovare în Liga Naţională, un obiectiv normal, care cred că poate fi atins. Iar promovarea, în viziunea mea, este doar un prim pas, Poli trebuind să aspire la cupele europene”.

 

 

Comentarii