De Business

Punem punctul pe știi

Reduceri de până la 70% la Palas Mall

miercuri, 28 iunie 2017, 01:50
1 MIN
 Reduceri de până la 70% la Palas Mall

Veşti bune pentru toţi pasionaţii de cumpărături şi fashion. Palas Mall a dat startul sezonului promoţiilor de vară. „Vino să te bucuri de îmbrăcăminte, încălţăminte, cosmetice şi multe alte produse în tendinţe, la oferte ispititoare! Dacă te pregăteşti de vacanţă şi îţi doreşti în bagaje piesele vestimentare care ţi-au făcut cu ochiul întregul sezon sau dacă pur şi simplu eşti pasionat de modă, magazinele de îmbrăcăminte din Palas Mall te aşteaptă cu preţuri cu până la 70% mai mici”, se specifică în documentul transmis de oficialii ansamblului. 

Clienţii vor fi întâmpinaţi cu oferte estivale la magazine precum Zara, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Oysho, H&M, Stefanel, Camaïeu, C&A, Jack&Jones, Emporio, Guess, Levi’s, Louis Purple sau Seroussi. În această perioadă, pentru încălţăminte şi articole de marochinărie sunt valabile oferte cuprinse între 30% şi 50%. Humanic, CCC, Il Passo, Musette, Anna Cori şi Benvenuti sunt o parte dintre magazinele cu promoţii la astfel de articole vestimentare.

„Şi dacă iubeşti mişcarea şi petrecerea timpului în aer liber, ai nenumărate motive să vii la cumpărături în Palas Mall, pentru că Nike are preţuri mai mici cu până la 40%. Copiii se pot bucura şi ei de o varietate de articole la promoţii atractive, de până la 30%. Tentante sunt şi promoţiile magazinelor cu bijuterii şi accesorii, de până la 60%, în timp ce produsele cosmetice, care nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit, au preţuri de nerefuzat în magazinele de specialitate. Lista reducerilor continuă şi la magazinele cu produse pentru casă sau de servicii”, a indicat Simona Teodorescu, director relaţii publice în cadrul companiei Iulius. Catalogul complet al promoţiilor este disponibil pe pagina de Facebook şi pe site-ul Palas Mall.

 

  

Comentarii