S-a întors Honceriu!

joi, 15 octombrie 2015, 01:44
3 MIN
 S-a întors Honceriu!

 Preparatorul fizic a revenit la CSMS. Prezenţa lui Mitic la meciul de sâmbătă, cu FC Voluntari, este incertă

 
 
CSMS Iaşi are, din nou, preparator fizic. Ieri, Cezar Honceriu a revenit la echipa unde a lucrat în partea a doua a campionatului trecut şi în startul acestui sezon. Anunţul a fost făcut de preşedintele executiv al clubului, Florin Prunea: “De când preparatorul fizic Cezar Honceriu a decis să plece de la echipă, au mai fost mai multe discuţii legate de revenirea sa. Acum, acestea s-au şi concretizat, am stabilit toate amănuntele colaborării”. Honceriu a confirmat spusele lui Prunea. “Am avut o discuţie cu domnul Nicolo Napoli, apoi cu domnul preşedinte Prunea, şi am lămurit mai multe aspecte. Ţinând cont de situaţia dificilă în care a ajuns echipa pe care o iubesc, am decis să revin, în speranţa că, împreună, vom depăşi momentul critic. Nu mai contează ce a fost, important este viitorul”, a spus cel care este şi cadru didactic la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi.
 
În altă ordine de idei, CSMS are motive de îngrijorare suplimentare în ceea ce priveşte lotul de jucători cu care va aborda meciul de sâmbătă, din prima etapă a returului, cu FC Voluntari. Dintre cei doi fotbalişti despre care “Ziarul de Iaşi” v-a informat că au avut probleme medicale în această săptămână, Ştefan Grigorie şi Milan Mitic, ultimul are şanse reduse de a evolua în duelul cu ilfovenii. “În afara lui Voicu, care e suspendat, Ţigănaşu, Ganea şi Onduku, care sunt accidentaţi, în această săptămână au mai avut probleme medicale Grigorie şi Mitic. Fane a revenit repede la antrenamente, însă Milan Mitic, care a fost chinuit de o pubalgie mai veche, nu s-a antrenat în această săptămână. El a fost miercuri în Serbia, unde a urmat un tratament la care a mai apelat pentru a-şi reveni rapid, joi vom şti mai clar dacă ne vom putea baza pe el la meciul de sâmbătă, cu Voluntariul, pe care trebuie obligatoriu să-l câştigăm. Trebuie să plecăm cu dreptul în retur şi să depăşim impasul în care ne aflăm” a spus Prunea.

Altfel, şefii CSMS au anunţat preţul biletelor de intrare la duelul cu FC Voluntari: 10 lei la peluze, 20 lei la tribunele A şi B, 30 lei la tribunele 0A şi 0B şi 50 lei la tribuna 0. Tichetele vor fi distribuite sâmbătă, la casele din jurul stadionului Emil Alexandrescu. Totodată, astăzi şi mâine, între orele 12:00 şi 20:00, la magazinul oficial al clubului, din Iulius Mall, vor putea fi achiziţionate şi pachete de bilete pentru primele două meciuri din retur, care se vor disputa pe teren propriu, cu Voluntari şi, săptămâna viitoare, Concordia Chiajna. Preţul “pachetelor” este 10 lei la peluze, 20 lei la tribunele A şi B, 30 lei la tribunele 0A şi 0B, 50 lei la tribuna 0. 

 

 

Comentarii