S-a lăudat iubitei că are maşină şi a trebuit să fure una

joi, 04 iulie 2013, 01:50
2 MIN
 S-a lăudat iubitei că are maşină şi a trebuit să fure una

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis în judecată un tânăr de 18 ani care a furat o maşină pentru a-şi impresiona iubita. Nicolae-Fla­vius Signea este acuzat de furt calificat. Potrivit re­chizitoriului, tânărul a cunoscut-o pe Claudia Miha­ela C., din Giurgiu, pe internet. Cei doi discutau des­tul de des prin intermediul reţelelor sociale în timpul uneia dintre convorbiri băiatul minţind-o că are ma­şină. În luna septembrie a anului trecut, Claudia l-a anunţat pe Nicolae că va veni la nişte rude din judeţul Iaşi şi că ar vrea să se întâlnească şi cu el.

Pentru a nu se face râs în faţa fetei, Nicolae Signea a hotărât să fure un vehicul, pe care să-l prezinte ca fiind al său. Ştia de la un prieten de-al său că maşinile unei pizzerii din oraş sunt lăsate pe timp de noapte în curtea unităţii, cu cheile în contact.

În noaptea de 2 spre 3 septembrie, Nicolae a intrat în curtea pizzeriei şi fără prea multă trudă a luat ma­şina şi dus a fost. O noapte mai târziu, tânărul a ieşit din nou la furat. De această dată a luat doar plăcuţele de înmatriculare ale unei maşini parcate pe stradă, aparţinându-i lui Gheorghe B. Ulterior, a pus plă­cuţele la maşina de la pizzerie. A defoliat inscripţiile de pe vehicul, iar când Claudia a ajuns la Iaşi, i-a spus că maşina i-ar aparţine, conform planului. Timp de două săptămâni, atât fata din Giurgiu, cât şi alţi prieteni de-ai săi s-au plimbat cu maşina condusă de Signea. În tot acest timp, tinerii au băut suc sau au con­sumat covrigei şi cornuri în maşină. În timpul ultimei curse, şoferul de ocazie a şi lovit autoturismul, fapt ce l-a determinat să o abandoneze. Pe 20 septembrie, vehiculul a fost găsit de organele de poliţie. An­chetatorii au găsit în interior mai multe ambalaje de la produsele consumate de tineri, dar şi un pachet de ţigări sau un PET de ceai. Au luat amprente de pe ambalalaje, şi aşa au aflat numele celor care s-au aflat în maşină, ajungând, până la urmă şi la Nicolae Sig­nea.
 

Comentarii