Sapte avantaje pe care Twitter le are in fata Facebook

marți, 10 noiembrie 2015, 12:45
1 MIN
 Sapte avantaje pe care Twitter le are in fata Facebook

Internetul rapid din tara noastra ne-a obisnuit sa comunicam tot mai des cu multe poze, clipuri video sau chiar audio. 

Cum facem totusi sa ramanem conectati cand internetul merge ca in 2006 si trebuie sa tinem legatura cu ceilalti? George Buhnici are cel putin o propunere utila in iLikeIT.

Twitter-ul este aplicatia perfecta pentru momentele cand internetul merge prost si trebuie sa transmitem un mesaj. Cele 7 avantaje pe care le are in fata Facebook.

1. Consuma putin internet. E rapid si-n zonele cu multe persoane pe o celula, cum poate se intampla la proteste.

2. Informatiile circula instant. Nu mai depinzi de reach, ca la Facebook. O sa vezi in timp real fiecare postare a persoanei pe care o urmaresti.

3. Nu esti limitat la 5,000 de prieteni. Poti sa fii urmarit si poti sa urmaresti cate persoane vrei tu.

4. Aplicatia de mobil este foarte curata. Ocupa cativa MB si se incarca foarte repede. Pentru ca, din nou, trebuie sa afiseze doar text.

5. Postarile care-ti plac, linkuri, fotografii, pot fi salvate, pentru ca poti sa dai Favorites. Le ai apoi pe toate in acelasi loc.

6. Poti sa folosesti Twitter ca sa cauti anumite lucruri. Sa asculti vocea poporului, sa afli pareri despre ceva. De exemplu, ce zice lumea despre un produs sau un politician.

7. Trendings. Poti sa vezi rapid topicuri fierbinti de pe planeta. Cam asa iti dai seama repede ce este viral. De multe ori apar fel de fel de jocuri. ex. #whatcolourisyoursocks

Comentarii