Scandal internaţional: Corina Creţu nu şi-ar spăla rufele în familie

vineri, 11 decembrie 2015, 02:49
2 MIN
 Scandal internaţional: Corina Creţu nu şi-ar spăla rufele în familie

Site-ul politico.eu scrie că biroul comisarului european pentru politică regională, Corina Creţu, este în haos după plecarea mai multor membri ai personalului, printre care şeful său de cabinet, adjunctul acestuia şi responsabilul de comunicare.

Conform Politico, aproape jumătate dintre colaboratorii Corinei Creţu au demisionat în primul său an de mandat, din cauza obiceiurilor acesteia, precum tendinţa de a îmbina călătoriile oficiale şi cele personale sau sarcinile atribuite angajaţilor – spălarea rufelor, cumpărături sau transportarea unor membri ai familiei cu maşina.

Corina Creţu s-a declarat ieri "uluită" de "atacul" publicat de site. "Nu am ce să răspund pentru că nu vreau să transform Comisia Europeană într-o casă a bârfelor. Eu cred că sunt date concrete şi, din acest punct de vedere, vă asigur de onestitatea şi integritatea mea. Sunt uluită de acest atac şi suntem toţi şocaţi, inclusiv în cabinet, pentru că nu există nicio evidenţă, nicio bază faţă de nimic din ce se scrie acolo", a declarat comisarul european, care a participat la reuniunea de la Bucureşti a Grupului de comunicatori ai politicii de coeziune (grupul INFORM).

Creţu a mai spus că nu ştie la ce săptămână se referă programul său la care face referire articolul şi a dat asigurări că programul său este foarte încărcat. "Eu nu ştiu ce săptămână anume a primit acel jurnalist din partea celui frustrat din cabinetul meu care a oferit acel program, dar eu vă rog să luaţi programul meu pe tot anul şi să-mi spuneţi dacă nu aveam şi eu dreptul la un weekend, care este citat acolo şi care este printre puţinele weekend-uri pe care mi le-am luat într-un an de zile", a afirmat Creţu.

Comisarul european a mai spus că articolul publicat de Politico "nu are nicio legătură cu jurnalismul de investigaţie sau de orice alt fel" şi că îşi doreşte să fie judecată în funcţie de realizările sale din ultimul an.
În urmă doi ani, numele Corinei Creţu a apărut într-un alt scandal de răsunet, după ce în presă s-a speculat despre o relaţie amoroasă pe care ar fi avut-o cu fostul secretar american de Stat, Colin Powell.

 

Comentarii