Se extinde reţeaua de canalizare în comuna Miroslava

marți, 20 septembrie 2016, 01:52
1 MIN
 Se extinde reţeaua de canalizare în comuna Miroslava

Comuna Miroslava poate continua proiectul de extindere a canalizării. Licitaţia organizată de primăria comunei pentru contractarea serviciilor de proiectare, întocmire a documentaţiilor necesare pentru obţinerea acordurilor, avizelor şi autorizaţiilor, ca şi asistenţa tehnică din partea proiectantului fusese contestată de două firme, Otraner SRL Miroslava şi Infra&Civil Design SRL Bucureşti.

Acestea ceruseră anularea procedurii de atribuire şi modificarea caietului de sarcini, unele prevederi din acestea fiind considerate indorecte. Solicitările celor două firme au fost respinse însă de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, ca nefondate. Dacă niciuna din cele două societăţi nu se va adresa în următoarele zece zile Curţii de Apel Bucureşti, Primăria Miroslava va putea încheia contractul, acesta având o valoare estimată de 212.000 lei.

Proiectul demarat de Primăria Miroslava vizează extinderea reţelei de canalizare în satele Găureni, Uricani, Brătuleni, Voroveşti, Valea Ursului şi Ciurbeşti, finanţarea lucrărilor urmând să fie asigurată în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală. Proiectul presupune montarea a 11 km de reţea de canalizare, 9,6 km de conductă de refulare, ca şi realizarea a 236 cămine de vizitare şi 7 staţii de pompare. Lucrările ar urma să dureze trei ani. 

 

Comentarii