SE OFERĂ RECOMPENSĂ! Familia e disperată. Ajutați să fie găsit!

duminică, 14 februarie 2016, 20:30
2 MIN
 SE OFERĂ RECOMPENSĂ! Familia e disperată. Ajutați să fie găsit!

Familia bărbatului care a dispărut în urmă cu trei săptămâni de la Spitalul Socola este disperată și vă cere ajutorul. Fiul bărbatului promite că va oferi o recompensă celui care vine cu informații despre tatăl său, Dan Marandu.

Numărul de telefon la care puteți suna în cazul în care știți ceva despre el este acesta: 004.0743.214.154.

Dan Marandu a dispărut din Institutul de Psihiatrie „Socola“ pe 21 ianuarie. Pacientul în vârstă de 66 de ani era diagnosticat cu o afecţiune psihică cronică şi era internat din noiembrie 2015 în secţia de îngrijiri paliative a institutului. Potrivit conducerii spitalului, bolnavul ar fi părăsit secţia fără să fie observat în timpul programului de vizită, atunci când în saloane erau mai mulţi aparţinători. Dispariţia sa a fost sesizată în jurul orei 17.00, când personalul secţiei a început căutările bolnavului, anunţând şi dis­pariţia sa la organele abilitate.

„De fiecare dată când sună telefonul, sper să aflu ceva concret, pentru că într-o situaţie de acest gen zilele sunt foarte lungi. Noi ştiam că este internat la spital. Am primit un telefon şi am aflat că a plecat din secţie. Nu mai am speranţă că va fi găsit în viaţă, dar vreau măcar să pot să-l înmormântez aşa cum trebuie“, a spus fiica bolnavului.

Poliţiştii au precizat că bărbatul nu este periculos, iar cei care pot oferi informaţii despre el pot suna și la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

Acesta are înălţimea de 1,70 m, constituţie atletică, ochi albaştri, păr grizonat, tuns scurt, cu calviţie frontală, faţă ovală şi ten deschis. De asemenea, acesta purta la data plecării o vestă de culoare maro, pantaloni de trening albaştri şi pantofi negri.

CITIȚI ȘI:

Nu a mai fost găsit bolnavul Dan Maranda plecat de la „Socola“. Familia îl crede mort

Comentarii