Se vor ridica un bloc de 4 etaje în Ciurchi şi unul de 2 etaje în capăt CUG

luni, 31 august 2015, 01:58
1 MIN
 Se vor ridica un bloc de 4 etaje în Ciurchi şi unul de 2 etaje în capăt CUG

Proiectele noi de blocuri au înce­put să scadă în înălţime. Ultimele planuri urbanistice zonale înaintate spre aprobare Consiliului Local vizează construirea unui bloc de patru etaje în Ciurchi şi a altuia, de două etaje, în Nicolina.

Un prim PUZ vizează o su­prafaţă de 780 mp situată în strada Ciur­chi nr. 101E şi aflată în proprietatea lui Ionel Budeanu. Conform proiectului, va fi construit un bloc de patru etaje, urmând totodată să fie amenajate 28 de locuri de parcare.

În cadrul unui al doilea PUZ, SC Construct Prest Arama SRL din Coarnele Caprei a pro­pus construirea unui bloc de locuinţe pe şoseaua Nicolina, dincolo de rond CUG. Acesta urmează să fie deservit de 32 de locuri de parcare, din care 7 la nivelul solului şi 25 la subsol.

Cele două planuri urbanistice se vor afla în dezbatere publică timp de 10 zile. Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare pot fi remise Centrului de Informaţii pentru Cetă­ţeni, ghişeul 6, în zilele de luni, marţi, miercuri şi vineri între orele 8.30-16.30 şi joi între orele 8.30-18.30, la numărul de telefon 0232.984 sau pe e-mail, la adresa informatii@primariaiasi.ro.
 

Comentarii