Şi-a încercat norocul cu un permis de conducere italian falsificat

miercuri, 10 mai 2017, 22:37
1 MIN
 Şi-a încercat norocul cu un permis de conducere italian falsificat

Un „stranier“ cu permis de conducere fals a fost prins de poliţişti, pe drumul european, prin Leţcani. Acesta a prezentat poliţiştilor un permis de conducere, iar în urma cercetărilor făcute de către poliţişti a rezultat că documentul este fals.

„La data de 6 mai, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Leţcani au oprit pentru control pe DE 583 în comuna Leţcani, un tânăr de 27 de ani, din comuna Rediu, care conducea un autoturism. Acesta a prezentat poliţiştilor un permis de conducere care ar fi fost eliberat de autorităţile italiene, susceptibil că a fi fals. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere eliberat de autorităţile italiene şi nici de cele române. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

În acest caz, poliţiştii l-au reţinut pe tânărul din Rediu pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi uz de fals.

Comentarii