Singura problemă, Sato

vineri, 17 martie 2017, 02:43
2 MIN
 Singura problemă, Sato

 Fotbaliştii de la CSM Politehnica vor pleca duminică la Turnu Severin pentru meciul cu Pandurii. Obiectivul imediat este rezolvarea problemei retrogradării. Fundaşul filipinez ar putea fi chemat la naţionala ţării sale

 
 
 
CSM Politehnica Iaşi pregăteşte meciul cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a II-a a play-out-ului Ligii I de fotbal, în efectiv complet. “Niciun jucător nu a acuzat până acum probleme de natură medicală, nu avem niciun suspendat, cartonaşele galbene primite în timpul sezonului regulat contând doar înaintea primei runde din faza a doua. Singurul semn de întrebare este legat de Sato, care a fost convocat la echipa naţională a statului Filipine. Sunt şanse mari să plece spre ţara lui înaintea partidei de luni, de la Severin, astfel că nu vom conta pe el în disputa cu Pandurii” a declarat antrenorul principal al CSM, Eugen Neagoe.
CSM va pleca duminică spre Turnu Severin, deplasarea urmând a se face în două etape: cu avionul până la Timişoara şi apoi cu autocarul. Ultimul antrenament înaintea meciului cu gorjenii va avea loc luni după amiază, la Turnu Severin.
Oficialii CSM sunt optimişti înaintea meciului cu formaţia pregătită de Flavius Stoican. “Sper să fi învăţat ceva din păşania partidei disputate în sezonul regulat. Am condus, am avut meciul în mână, însă am luat un gol stupid, pe final şi am pierdut puncte extrem de importante. Fotbalul nu te iartă când te crezi învingător înaintea fluierului final. Trebuie neapărat să învingem şi să ieşim cât mai repede din zona în care se fac calcule legate de Liga a II-a. Trebuie să rezolvăm retrogradarea. Mai sunt multe puncte în joc, trebuie să ne distanţăm decisiv de locurile cu probleme. Apoi, mai liniştiţi, vom putea aborda meciurile următoare cu calm, fără presiune şi vom putea obţine rezultate” , a declarat preşedintele clubului, Florin Prunea.
 
 
 

Comentarii