Şofer beat prins pe bulevardul Independenţei în urma unei razii de amploare

marți, 14 martie 2017, 02:56
1 MIN
 Şofer beat prins pe bulevardul Independenţei în urma unei razii de amploare

Zece maşini de poliţie rutieră au organizat vineri seara o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa alcoolului.

La numai zece minute de la declanşarea acţiunii, poliţiştii au prins un şofer băut, într-un filtru organizat pe bulevardul Independenţei. Şoferul avea 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 12 martie, poliţiştii Secţiei 2 Iaşi au oprit pentru control un tânăr de 25 de ani, care conducea un autoturism marca Opel, pe bulevardul Independenţei, din municipiul Iaşi. Întrucât şoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând că se afla sub influenţa alcoolului. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de conducere a unui autoturism sub influenţa alcoolului.

În acţiunea de vineri seara au participat poliţişti de la Serviciul Rutier Iaşi şi de la câteva secţii de poliţie din municipiul Iaşi.

Comentarii