N

Studentul arab ce a înjunghiat un alt tânăr într-un club din Iaşi, trimis în judecată

N

vineri, 28 martie 2014, 02:50
1 MIN
 Studentul arab ce a înjunghiat un alt tânăr într-un club din Iaşi,  trimis în judecată

\N

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au trimis ieri în judecată un cetăţean arab acuzat de tentativă la omor calificat. Ahmad Baker Abo, de 23 de ani, a înjunghiat un alt tânăr în faţa clubului Bila 8 din cartierul Tudor Vladimirescu, după care a fugit din ţară. Potrivit procurorilor ieşeni, fapta s-a petrecut în noaptea de 24 spre 25 septembrie, atunci când între Baker Abo şi Petru Strugar a izbucnit un conflict în incinta localului amintit.

„În cursul urmăririi penale a rezultat faptul că, în localul menţionat, apa­rent fără un motiv justificat, inculpatul a aruncat în direcţia persoanei vătămate conţinutul unui pahar, udându-i hainele. Persoana vătămată a reacţionat, ambii îm­brâncindu-se şi lovindu-se reciproc. Incidentul a fost oprit prin in­tervenţia agenţilor de pază“, precizează anchetatorii. După câteva minute, cei doi s-au întâlnit în afara clubului şi s-au lovit reciproc din nou, Abo înfigând atunci un cuţit în abdomenul lui Strugar. „Persoana vătămată a suferit leziuni pentru care a necesitat 16-18 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în pri­mejdie viaţa“, au mai spus anchetatorii.

Ulterior agresiunii, israelianul a fugit din ţară în Armenia, acolo unde a fost identificat la începutul acestui an. Recent, israelianul a fost extrădat în România şi arestat.

Comentarii