Tâlhar profesionist! I-a prostit pe câţiva ieşeni să intre în scări de bloc după el

sâmbătă, 11 iulie 2015, 01:57
1 MIN
 Tâlhar profesionist! I-a prostit pe câţiva ieşeni să intre în scări de bloc după el

Victimele erau iniţial acuzate din senin că ar fi agresat pe cineva, şi chemate în afara blocului la recunoaştere. Aici erau de fapt tâlhărite de tot ce aveau la ele.

Un individ periculos, care a tâlhărit cel puţin trei ieşeni, a fost prins de poliţişti. A­cesta a tâlhărit numai în iulie trei ieşeni printr-o metodă violentă. El şi-a acostat victimele pe stradă, reproşân­du-le că i-au agresat rudele.

„Cel în cauză acosta victi­mele sub motivul că sea­mă­nă cu agresorii unei rude, şi le solicita să îl însoţească în scara unui bloc pentru ca ruda sa să îi recunoască. Ajunşi în scările de bloc indicate, acesta îi ameninţa cu acte de violenţă, îi de­po­seda de bani, telefoane mo­bile şi alte bunuri pe care le aveau asupra lor. Preju­diciul în acest caz este de aproape 1.500 lei“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Indi­vidul a fost prins pe 9 iulie de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale în colaborare cu secţiile urbane, în urma unei acţiuni pe străzile din Iaşi. Acesta se numeşte Constantin B., şi are vârsta de 24 de ani.

A fost introdus în arest pentru 24 de ore, apoi ju­decătorii au fost solicitaţi să-i prelungească „vacanţa“ la închisoare pentru 30 de zile.
 

Comentarii