Situaţie neverosimilă în timpul unui jaf cu baticul pe faţă

Tâlharul milos de la Iaşi: a dat rest pensionarului jefuit

joi, 10 iulie 2014, 01:50
1 MIN
 Tâlharul milos de la Iaşi: a dat rest pensionarului jefuit

Un tânăr de 20 de ani din localitatea Glăvăneşti, comuna Andrieşeni, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, fiind acuzat de tâlhărie.

Andrei Ştefan Pingescu a comis fapta pe 20 iunie 2014, atunci când, la orele prânzului, a mers împreună cu o altă persoană la locuinţa unei consătean de 90 de ani. Înainte de a intra în curtea acestuia, tânărul a luat două baticuri de acasă pe care şi le-a pus pe chip pentru a nu fi recunoscut. După ce a aşteptat proprietarul aproximativ jumătate de oră pentru a reveni la domiciliu, Pingescu a intrat peste acesta în casă şi l-a ameninţat cu un cuţit.

Deşi era ameninţat cu moartea, bătrânul a refuzat să îi dea banii aşa, că tâlharul l-a buzunărit pe acesta şi a luat 600 de lei. Victima l-a rugat pe hoţ să îi lase măcar 100 de lei pentru a mai avea un ban în casă, de medicamente, Pingescu fiind de acord şi îndeplinind rugămintea bătrânului. Procurorii notează că, în timpul faptei, baticul de pe chipul hoţului a căzut şi acesta a fost recunoscut de victimă, care a făcut ulterior plângere la Poliţie.

 

Comentarii