N

Teo Trandafir: Nu am bani. Am traversat o perioadă foarte grea

N

joi, 22 mai 2014, 09:06
2 MIN
 Teo Trandafir: Nu am bani. Am traversat o perioadă foarte grea

\N

Se spunea că Teo este o femeie bogată, asta pentru că este o vedetă de succes care ştie cum să-şi atragă telespectatorii. Într-adevăr, au fost perioade când nu se plângea din cauza banilor, dar în perioada 2011-2013 a avut grave probleme de sănătate. Acele momente dificile au lăsat-o fără bani, însă, ce e cel mai important, a câştigat lupta cu boala.

„Nu am bani. Am traversat o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar, care mi-a lăsat nişte goluri uriaşe pe care acum trebuie să le acopăr. Va trebui să muncesc cel puţin încă doi ani ca să pot să-mi asigur ce nu am plătit în trecut, asigurări şi alte lucruri pe care trebuia să le achit, şi să pot respira din nou”, ne-a spus Teo Trandafir.

Teo a fost şi femeie de afaceri la un moment dat, investind câteva zeci de mii de euro în diverse domenii. Succesul se pare că nu a fost de partea ei, pentru că a ieşit pe minus, „ajutată” fiind şi de partenerii de afaceri pe care i-a avut. Cu toate acestea, realizatoarea TV învaţă măcar din propriile greşeli, dacă nu din ale altora. „Am investit, am pierdut nişte bani, a fost splendid. Am râs, am mers mai departe, dar hai să nu mai facem de două ori aceeaşi greşeală. Cum spunea un bun prieten, citez: «Greşeşte cu mândrie, greşeşte cu onoare, dar nu fi atât de prost încât să greşeşti de două ori într-un loc»”, a mai dezvăluit vedeta Kanal D.

Dacă sunt oameni care nu se tem de nimic, aceia sunt „cretini”, în concepţia vedetei Kanal D, care recunoaşte că are o sumedenie de temeri. Cu toate astea, Teo e recunoscătoare Divinităţii pentru tot ceea ce are. „Am temeri în legătură cu ziua de mâine, în legătură cu viitorul. Mi-e teamă că ar putea să vină războiul în ţara asta, deci pregătiţi-vă şi o valijoară. Mi-e teamă că n-o să mai am apă caldă, nu o să mai am loc de muncă, curent electric. Mi-e teamă să conduc maşina, norocul meu că sunt oameni care să-mi suplinească această nevoie. Zic mersi că pot să respir, să merg, să mănânc singură, lucruri pentru care îi mulţumesc lui Dumnezeu că pot să le fac”, a concluzionat Teo.

 

Comentarii