Toată lumea vrea victorie

vineri, 14 octombrie 2016, 01:43
2 MIN
 Toată lumea vrea victorie

 CFR Cluj – CSM Poli Iaşi, ora 20,30, în penultima etapă a turului Ligii I de fotbal, meci în care nici gazdele, nici oaspeţii nu se gândesc la remiză

 
CSM Politehnica Iaşi începe astăzi o nouă perioadă. Echipa ieşeană va etala pentru prima dată conceptţia antrenorului Eugen Neagoe. Venit la echipă duminica trecută, noul tehnician a avut puţin timp la dispoziţie pentru a-şi implementa propria concepţie de joc, pe care şi-o doreşte să fie ofensivă. Zilele puţine de lucru avute la dispoziţie şi terenurile de antrenament grele ca urmare a ploilor căzute în această săptămână au făcut ca lucrul la capitolul tactic să fie redus. Principalul aspect pe care s-a pus accentul a fost moralul jucătorilor, care au fost bulversaţi atât de rezultatele negative din ultima perioadă (Iaşul a câştigat un singur meci oficial în ultimele zece partide!) cât şi de tergiversarea plecării fostului tehnician, Nicolo Napoli, care a mai stat o săptămână în Iaşi după ce conducerea a anunţat că vrea să-l demită.
O altă problemă în tabăra oaspeţilor este legată de starea lotului de jucători. În ciuda întreruperii lungi a campionatului, Ciucă şi Martin nu şi-au revenit după accidentări, iar Târşa a ieşit din circuit pentru o perioadă lungă după ce şi-a rupt ligamentele la o acţiune a lotului naţional de juniori. În plus, Mihalache şi Böle au început de puţin timp să lucreze alături de coechipieri, după problemele de natură medicală avute, iar Boiciuc a fost plecat mult timp la naţionala de tineret a Moldovei.
Cu toate acestea, ieşenii au plecat cu gândul la victorie în Ardeal. “CFR este o echipă în formă, cu jucători valoroşi. Şi noi suntem însă o formaţie valoroasă, cu jucători experimentaţi. Mergem cu gândul la victorie la Cluj, unde promit că echipa va avea atitudine” a spus Neagoe la conferinţa de presă de miercuri.
Aceleaşi gânduri le au şi gazdele, care sunt neînvinse de nouă etape, astfel că debutul rundei a XII-a a Ligii I se anunţă interesant.
 
 
Formaţiile probabile
 
CFR: Mincă – T. Lopes, Larie, Horj, Peteleu – L. Rus, Nascimento – Sorsa, Ruiz, Nouvier – Bud.
CSM: Caparco – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Bădic – Böle, Mitic, Ştefănescu, Ţigănaşu – Ciucur – Cristea.
Arbitri: Adrian Cojocaru – Vladimir Urzică, Marius Marchidanu. 
 
 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii