Trei dintr-o lovitură: Grahovac, Mitic şi Johnson au semnat cu CSMS Iaşi

joi, 19 iunie 2014, 01:43
2 MIN
 Trei dintr-o lovitură: Grahovac, Mitic şi Johnson au semnat cu CSMS Iaşi

 

CSMS Iaşi a mişcat intens ieri pe piaţa transferurilor. Câteva dintre mutările pe care “Ziarul de Iaşi” le-a anticipat s-au concretizat.  După fostul căpitan de echipă al Politehnicii Iaşi, FC Braşov şi Săgeţii Năvodari, Lucian Cristian Munteanu, clubul ieşean a reuşit să obţină semnăturile altor trei jucători experimentaţi. Branko Grahovac, Milan Mitic şi Dulee Johnson au parafat contracte pe un an cu CSMS, clubul având posibilitatea de a le prelungi înţelegerile unilateral în vara viitoare.
Născut pe 8 iulie 1983 în fosta Iugoslavie, Grahovac, care are 1,90 metri, a evoluat la Gracanica (Bosnia), Zeta (Muntenegru), Zeljeznicar Sarajevo (Bosnia) şi Borac Cacak (Serbia) înainte de a ajunge în România, la Oţelul Galaţi, în 2010. Campion al României cu echipa gălăţeană, jucătorul a apărat şi în grupele Champions League. În 2014, Grahovac a trecut la Kahramanmaraşspor, în Turcia.
Sârbul Milan Mitic, care e născut pe 22 ianuarie 1984, a ajuns în România în 2007, la Turnu Severin. În primăvara anului 2013, fotbalistul care evoluează fundaş dreapta sau închizător, a jucat la CSMS Iaşi, în vara trecută el trecând la FC Universitatea Craiova.
Născut pe 7 noiembrie 1984, Dulee Johnson a jucat mult timp în Suedia, la Floda, Hacken, AIK, De Graafschap şi Brage. Internaţionalul liberian a mai trecut şi prin Israel (Maccabi Tel Aviv), Grecia (Panteolikos) şi Africa de Sud (AmaZulu), iar în România a sosit în vara trecută, la Săgeata Năvodari.
Următoarele ţinte ale CSMS sunt Davide Dias (FC Braşov), Ionuţ Voicu (Rapid Bucureşti), Nicolae Muşat (FC Vaslui) şi Mike Temwanjera (FC Vaslui).

 În condiţiile în care ieri s-a ales varianta efectuării vizitei medicale, antrenamentul de după amiază fiind anulat, prima şedinţă de pregătire a Iaşului  de după vacanţă va avea loc astăzi, de la ora 11:00.

 

 

Comentarii