De Business

Punem punctul pe știi

Trei noi magazine s-au deschis la Iulius Mall

marți, 04 aprilie 2017, 01:50
2 MIN
 Trei noi magazine s-au deschis la Iulius Mall

Portofoliul de magazine al Iulius Mall Iaşi a fost îmbogăţit recent cu noi locaţii: „Perla Neagră”, casa de blănuri „M&M” şi „Golden Rose”. În plus, informează reprezentanţii companiei care administrează ansamblul, „Zoo Center” şi „Marionnaud” îşi aşteaptă clienţii în spaţii reamenajate. „Luna martie a adus noutăţi pentru clienţii Iulius Mall Iaşi. 

De curând, Perla Neagră s-a deschis la etajul 1 al Iulius Mall, fiind locul care îmbină perfect pasiunea pentru bijuterii şi rafinament. Noua locaţie propune o varietate de modele de inele, coliere, cercei, brăţări, verighete şi alte podoabe, care se remarcă prin design şi execuţie impecabilă”, a menţionat în comunicat Adelina Paisa, specialist relaţii publice în cadrul companiei IULIUS. Tot la etajul întâi al ansamblului comercial s-a deschis şi casa de blănuri M&M. Magazinul propune o selecţie de articole realizate din piele şi blană naturală, în culori clasice sau în tendinţe.

Pe lista noutăţilor se adaugă şi brandul Golden Rose, brand de cosmetice din Turcia, cu o experienţă de peste 30 de ani, care este prezent la parterul Iulius Mall. Magazinul este dedicat tuturor pasionatelor de beauty şi make-up, propunând o varietate de produse cosmetice, la preţuri avantajoase, a adăugat Paisa. „Farduri, mascara, pudră, bb cream, fond de ten, blush, rujuri, lacuri de unghii într-o paletă diversă de nuanţe, dar şi produse pentru îngrijirea tenului şi a părului se află în oferta locaţiei din Iulius Mall Iaşi. De curând, Zoo Mania de la parterul Iulius Mall s-a transformat în Zoo Center.

Noua locaţie, de tip pet supermarket, este raiul oricăror animăluţe, stăpânii lor găsind absolut orice au nevoie pentru a le răsfăţa, de la produse pentru alimentaţie, până la cuşti, lese, hamuri, zgărzi electronice, jucării, articole de igienă, perniţe, coşuri, ansambluri de joacă şi multe altele. Şi clienţii Marionnaud sunt întâmpinaţi într-un ambient nou. Magazinul, situat la parterul Iulius Mall, este locul preferat de iubitorii de parfumuri, cosmetice şi produse de make-up, fiind dedicat atât doamnelor şi domnişoarelor, cât şi domnilor cu stil”, a conchis Paisa.  

 

 

Comentarii