Ucis în bătaie din cauza unei femei

sâmbătă, 17 august 2013, 01:50
2 MIN
 Ucis în bătaie din cauza unei femei

Aceasta este ipoteza de lucru a poliţiştilor în cazul unei crime din Tătăruşi. Costică G., 42 de ani, a fost bătut crunt, apoi târât pe o tarla unde şi-a găsit sfârşitul.

Un bărbat din localitatea Tătăruşi a fost bătut crunt, până a murit, din cauza geloziei, apoi a fost aruncat la marginea unui lan de porumb. El a fost omorât în bătaie de către concubinul unei femei care îi suspecta pe cei doi că ar fi avut relaţii sexuale. Potrivit anchetatorilor, Costică G., în vârstă de 42 de ani, din Tătăruşi, a fost bătut de către concubinul femeii cu pumnii şi picioarele, apoi acesta a târât corpul pe o tarla, unde l-a abandonat. Femeia a fost bătută şi ea de către ucigaş.

Vineri, poliţiştii l-au căutat pe ucigaş şi l-au găsit ascunzându-se într-un lan de porumb, împreună cu femeia. Pentru a-i prinde şi a-i aduce la audieri, poliţiştii i-au alergat prin porumb. “Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că nişte localnici din comuna Tătăruşi au găsit corpul unui bărbat la marginea unei tarlale. A fost chemată ambulanţa, dar medicii nu au mai avut ce face şi au constatat decesul. În acest caz a fost deschis un dosar de moarte suspectă”, a declarat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Sătenii din localitate le-au spus oamenilor legii că femeia avea relaţii sexuale cu doi fraţi, iar aceştia au plecat în urmă cu câteva zile la muncă. Atunci când s-au întors, cei doi fraţi au auzit de “infidelitatea” femeii şi au bătut-o, apoi l-au căutat pe “amant” şi l-au bătut cu bestialitate. Unul dintre fraţi a fost reţinut pentru omor deosebit de grav.
 

Comentarii