Un băiat de 10 ani a dispărut fără urmă de două săptămâni

marți, 16 iunie 2015, 01:51
2 MIN
 Un băiat de 10 ani a dispărut fără urmă de două săptămâni

Puştiul în vârstă de zece ani care a dispărut pe 9 iunie nu a fost găsit de poliţişti. El a fost căutat intes prin pădurile din apropierea localităţii Costuleni, dar şi la cunoscuţi din satele vecine, însă fără rezultat.

 

Andrei Alexandru Agape a mai plecat o dată de acasă, când a mers să lucreze la nişte ciobani, la o stână, chiar dacă este minor. Familia puştiului a rămas fără casă anul trecut, când imobilul a ars. De atunci, familia a locuit la bunici şi rude din localitate. Ei le-au spus poliţiştilor că a anunţat târziu dispariţia fiului lor deoarece acesta obişnuia să stea mai mult pe la rude.
Din primele informaţii, puştiul a dispărut în ziua în care în localitate a fost sărbătorit hramul şi se bănuieşte că a fugit de acasă. “La data de 9 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie de 40 de ani, din satul Covasna, comuna Costuleni, cu privire la faptul că la data de 29 mai, fiul său de zece ani, a plecat de la domiciliul unei localnice şi nu a mai revenit. Acesta are înălţimea între 1,10 cm – 1,20 cm, constituţie astenică, tenul palid, păr blond, tuns scurt, ochii albaştri. De asemenea, la data plecării, acesta era îmbrăcat cu o bluză de trening neagră cu cifrele 1972 de culoare roşie, o maletă albă cu mâneci lungi, o pereche de pantaloni de trening şi ghete negre cu un şiret negru iarl celălalt roşu”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.
 
Persoanele care l-au observat sunt rugate să sune la numărul 112 sau să se adreseze poliţiştilor de la cea mai apropiată secţie. O altă dispariţie a fost anunţată poliţiştilor în aceeaşi zi cu a puştiului în vârstă de zece ani. De data aceasta este vorba despre un ieşean în vârstă de 91 de ani, care nu a mai revenit la domiciliu, cu toate că acesta obişnuia să plece ziua de acasă şi să revină seara. Bărbatul se numeşte Vasile Ichim, iar semnalmentele lui sunt: 1,70 m înălţime, constituţie astenică, faţa ovală, păr alb tuns scurt, ochi căprui şi era îmbrăcat cu costum de culoare închisă cu cămaşă albă şi pantofi negri.
 
 
 

 

Comentarii