Un bărbat din Miroslava a ieşit gol, ani la rând, pe uliţă fără să păţească nimic

miercuri, 10 iulie 2013, 01:50
2 MIN
 Un bărbat din Miroslava a ieşit gol, ani la rând, pe uliţă fără să păţească nimic

Un bărbat din Miroslava obişnuia să se dezbrace în văzul lumii, de faţă cu copiii sau femeile din sat, adesea mângâindu-şi organele genitale. Una dintre fapte s-a petrecut în vestiarul terenului de sport al comunei, când a intrat despuiat în cabina în care se afla un copil de 12 ani.

Adevărate scene erotice au avut loc timp de doi ani pe uliţele satului Miroslava. Protagonist: un bărbat de 54 de ani, fără ruşine şi cu mult tupeu, care şi-a făcut un obicei în a se dezbracă în public. Victime: femei, bătrâni sau chiar copii care au avut ghinionul de a se afla în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Potrivit procurorilor care au investigat acest caz, şi care ieri l-au trimis în judecată pe Gheorghe Tudosă, faptele de care este acuzat bărbatul au avut loc în perioada 2011-2013. În acest timp, ieşeanul s-a dezbrăcat sau şi-a mângâiat organele genitale în public. Episoade de acest gen au avut loc pe drumurile săteşti, în câmp sau chiar, în apropiere de o grădiniţă, ba chiar în vestiarul terenului de sport din sat. Una dintre faptele imputate lui Gheorghe Tudose a fost plasată de procurorii ieşeni în septembrie 2012. Atunci, două fete au venit pe terenul de sport din sat ca să se antrezene pentru un concurs de atletism. Tudose se afla în vestiar şi a chemat-o pe Andreea V. până la el, pentru a-i da o minge. În momentul în care aceasta a venit, ieşeanul, de meserie paznic, şi-a dat pantalonii jos, moment în care fata a rupt-o la fugă. Ulterior, se arată în rechizitoriu, fata a renunţat la atletism. Pe 12 aprilie 2013, Tudose a recidivat. În acea zi, mai mulţi băieţi cu vârste între 7 şi 13 ani au venit la teren pentru a juca fotbal. Paznicul le-a dat copiilor să bea ţuică, apoi i-a trimis la duş. Ulterior, a intrat în cabină peste Mihai I. (12 ani). „Inculpatul a început să-l împiedice pe băiat să se îmbrace, făcând diferite gesturi, fie mimând dansul, fie având un caracter de tachinare. La un moment dat, i-a pus pe cap un prosop, aplecându-l de mijloc şi atingându-l cu organele genitale în zona feselor şi a capului“, au spus procurorii Parchetului de pe lângă Judecătorie.

În rechizitoriu se arată că Tudose a băgat spaima în consătenii săi prin gesturile de exhibiţionism la care apela. „Aceste fapte au fost de natură să provoace reacţii intense, de ruşine, de teamă, chiar de panică părţilor vătămate şi membrilor familiilor acestora, membrilor din comunitatea proximă. Inculpatul avea un comportament dual, oscilând între generozitate şi abuz, specific agresorilor sexuali, având ca efect anihilarea reacţiilor victimelor, care sunt aduse iniţial într-o zonă protectivă, care le accentuează vulnerabilitatea“, se mai arată în rechizitoriu.

Comentarii