N

Un paznic a tâlhărit o studentă în Iaşi. A folosit spray lacrimogen

N

vineri, 09 mai 2014, 01:50
2 MIN
 Un paznic a tâlhărit o studentă în Iaşi. A folosit spray lacrimogen

\N

Individul a fost filmat de camerele de luat vederi din Gară. Pentru a-i lua telefonul, gardianul a lovit fata folosind şi un spray lacrimogen

Un gardian plătit din banii Consiliului Judeţean Iaşi a jefuit şi bătut o studentă pentru a-i lua telefonul, într-o scară de bloc de la Gară. Acesta i-a pulverizat mai întâi spray lacrimogen în ochi, după care a atacat-o cu sălbăticie. Faptul a avut loc în urmă cu aproximativ trei săptămâni, iar poliţiştii l-au „ridicat“ în urmă cu câteva zile şi băgat la „răcoare“. Individul se numeşte Mirel Marius Spătaru şi lucrează ca guard la Aeroport, asigurând paza perimetrului exterior.
Pe 14 aprilie, după ce a ieşit de la serviciu, a mers la gară pentru a aştepta trenul spre Andrieşeni, unde domiciliază. Acesta a observat de la distanţă tânăra studentă, a urmărit-o, iar când a intrat în scara blocului, el a tăbărât pe ea şi a lovit-o. Potrivit poliţiştilor, fata s-a apărat bine, şi chiar l-a lovit de mai multe ori peste faţă, pe agresor, dar în încăierare fata a scăpat telefonul din mână pe care el l-a luat şi apoi a fugit. Tânăra a sunat la poliţie. „Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Iaşi au fost sesizaţi de o tânără de 22 de ani, din comuna Mirceşti, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 21, în timp ce se afla în zona străzii Străpungerii Silvestru a fost acostată de un bărbat, care a deposedat-o de telefonul mobil. Poliţiştii au demarat cercetările, ocazie cu care l-au adus la sediul Poliţiei pe Marius S., de 28 de ani, din Andrieşeni, bănuit de comiterea infracţiunii. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. A fost emisă o ordonanţă de reţinere pe numele bărbatului şi a fost introdus în arestul poliţiei“, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.
Tânărul a fost filmat de camerele de luat vederi din zona gării, în timp ce o urmărea pe tânără. Hoţul lucrea ca paznic în cadrul Serviciului Public pentru Pază şi Protecţie din cadrul Consiliului Judeţean, care se ocupă cu paza Aeroportului. Sprayul lacrimogen pe care la folosit pentru a jefui fata nu era luat de la locul de muncă. Judecătorii au hotărât în privinţa acestuia să fie ţinut sub arest la domiciliu.
 

Comentarii