Un pompier care se antrena alergând pe marginea unui drum a murit lovit de maşină

vineri, 31 ianuarie 2014, 11:17
2 MIN
 Un pompier care se antrena alergând pe marginea unui drum a murit lovit de maşină

Un pompier din judeţul Arad a murit, în noaptea de joi spre vineri, iar un prieten al acestuia a fost rănit, în timp ce se antrenau alergând pe marginea unui drum judeţean şi au fost loviţi de un autoturism condus de o tânără care circula cu viteză excesivă.

Potrivit poliţiştilor arădeni, doi bărbaţi au fost loviţi de un autoturism în timp ce se antrenau alergând pe marginea DJ 709B, la intrarea în localitatea Covăsânţ, unde o tânără de 26 de ani conducea cu viteză excesivă un autoturism şi a pierdut controlul volanului.

“Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, tânăra a pierdut controlul asupra volanului şi a lovit doi bărbaţi care alergau pe marginea părţii carosabile în acelaşi sens de mers. Autoturismul, în care se mai aflau patru pasageri, s-a răsturnat în afara şoselei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber.

Conform sursei citate, unul dintre alergători, care era pompier şi avea 36 de ani, a murit pe loc în urma rănilor suferite, în timp ce al doilea, de 25 de ani, a suferit mai multe răni şi a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Toţi cei cinci ocupanţi ai maşinii răsturnate pe câmp au suferit răni uşoare.

Poliţiştii au constatat că ambii alergători aveau veste reflectorizante.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă spun că pompierul decedat lucra la ISU Bârzava şi se antrena în tura liberă.

Tânăra care se afla la volan va fi cercetată penal pentru omor din culpă şi vătămare corporală din culpă. (Mediafax)

Comentarii