Un puşti a încercat să violeze o fată cu patru ani mai mare ca el

miercuri, 05 iunie 2013, 01:50
2 MIN
 Un puşti a încercat să violeze o fată cu patru ani mai mare ca el

Băiatul de 15 ani a încercat să violeze o fată cu patru ani mai mare decât el.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis ieri în judecată un adolescent acuzat de tentativă la viol. Cosmin-Mircea Odăgeru a încercat să întreţină raporturi sexuale cu o fată din sat de la el în apropierea unei biserici, însă a fost oprit chiar de tatăl victimei.

Potrivit rechizitoriului, agresiunea a avut loc la începutul lunii iulie 2011, după ce adolescentul, care la acea vreme avea 15 ani neîmpliniţi, a acostat-o pe consăteanca de 19 ani pe o uliţă din satul Ţibăneşti.

Anchetatorii au menţionat că în acea seară, cei doi fuseseră la aceeaşi discotecă în satul Grieşti. Spre dimineaţă, ei au urcat într-un microbuz pentru a ajunge acasă. Din vehicul a coborât mai întâi Cosmin Odăgeru, iar la o distanţă de 100 de metri s-a dat jos şi victima. „Când a ajuns în spatele ei, a prins-o, din spate de mâini, trântind-o la pământ. În acest moment, a observat că este un bărbat îmbrăcat cu un hanorac negru, cu glugă, recunoscându-l pe Odăgeru Mircea-Cosmin. Acesta a început să-i spună să meargă cu el în parcul din apropiere pentru a întreţine relaţii sexuale. Victima a refuzat, încercând să plece. Învinuitul i-a sucit mâinile la spate, i-a descheiat fermoarul de la geacă, începând să o atingă pe sâni, peste bluza cu care era îmbrăcată şi să o atingă, de asemenea, peste haine, în zona organelor genitale. Partea vătămată s-a zbătut, eliberându-şi mâna dreaptă şi reuşind să-şi scoată telefonul mobil, să apeleze numărul tatălui ei, începând să strige: «Vino la biserică! Vino la biserică repede»“, se arată în rechizitoriu.

Părintele victimei a ajuns în scurt timp la parcul din apropierea bisericii, acolo unde individul încerca să-i violeze fiica. Bărbatul l-a prins de gât pe agresor spunându-i să-i lase fata în pace. Ulterior, adolescentul a fugit spre casă. A doua zi, victima a mers cu tatăl ei şi a făcut plângere la Poliţie.

Comentarii