Un retur mai bogat în puncte

vineri, 16 octombrie 2015, 01:43
2 MIN
 Un retur mai bogat în puncte

   

 
Este dorinţa antrenorului Nicolo Napoli la începutul părţii a doua a sezonului regulat. Ieşenii de la CSMS doresc să întrerupă seria neagră de opt meciuri fără victorie

 

 
CSMS Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă la care au participat antrenorul principal, Nicolo Napoli şi fotbalistul Cosmin Frăsinescu. Ambii s-au arătat optimişti că seria neagră din ultimele opt meciuri din campionat, în care ieşenii nu au câştigat, va lua sfârşit mâine, după meciul cu FC Voluntari, din prima etapă a returului.
“Îmi doresc ca în retur să facem mai multe puncte decât în tur. Eu sunt optimist că putem face acest lucru. Trebuie să începem cu dreptul şi să trecem de echipa din Voluntari. Nu contează dacă jucăm bine, dacă nu jucăm bine, important este să luăm trei puncte. Va fi dificil, mai ales că oaspeţii au schimbat antrenorul, iar în astfel de situaţii apare un plus, însă am încredere în echipa mea. Am lucrat bine în perioada de pauză, au fost unele discuţii bune între jucători, nu pe la spate. Acum e timpul să lăsăm vorbele şi să trecem la fapte” a spus Napoli, care a fost completat de Frăsinescu: “Suntem încrezători că ne putem reveni. Am avut câteva discuţii bărbăteşti, între noi, discuţii care îmi dau încredere. Trebuie să demonstrăm că faţa noastră nu este cea etalată în ultima perioadă şi să spălăm ruşinea din ultimele meciuri. Îmi doresc să avem un start de retur poate chiar mai bun decât cel din tur! Pentru asta, trebuie să trecem de Voluntari, chiar dacă antrenorul lor de acum, domnul Mulţescu, e un antrenor bun, căruia nu degeaba i se spune SMURD. Am lucrat cu dânsul la Mediaş şi stie să scoată o echipă din criză”.
Napoli a confirmat informaţiile prezentate ieri de “Ziarul de Iaşi” în ceea ce priveşte reîntoarcerea preparatorului fizic Cezar Honceriu şi a problemelor de lot. “Cezar Honceriu s-a întors la echipă. Aveam nevoie de un preparator fizic, el a mai lucrat la noi, toată lumea e bucuroasă. În ce priveşte probleme de lot, acestea sunt aceleaşi, Ţigănaşu şi Ganea nefiind recuperaţi. Onduku ar putea debuta peste 2-3 săptămâni, iar Mitic are probleme, vedem dacă va putea juca”.

Partida dintre CSMS şi FC Voluntari, de mâine, va începe la ora 18:00.

 

Comentarii