Un sot văduv şi fiica sa de doi ani, mesaj emotionant pe net. Pozele au devenit viral (FOTO)

vineri, 20 decembrie 2013, 11:20
2 MIN
 Un sot văduv şi fiica sa de doi ani, mesaj emotionant pe net. Pozele au devenit viral (FOTO)

Ben si Ali Nunery erau doi tineri indragostiti care au decis in 2009 sa porneasca pe drumul vietii impreuna, jurandu-si dragoste si respect etern, nestiind ce tragedie avea sa se abata asupra lor.

Cei doi au inceput o casnicie frumoasa si au fost binecuvantati in 2011 cu o fetita superba, de care erau extrem de mandri. Un an mai tarziu insa, o boala crunta a lovit-o pe Ali, proaspata mamica afland ca sufera de o forma rara si agresiva de cancer pulmonar.In scurt timp, la numai 31 de ani, femeia a murit si a lasat in urma o copila superba, de care taticul are grija singur acum.

Dupa decesul lui Ali, Ben a decis sa mai locuiasca o vreme cu Olivia, fetita lor, in caminul in care el si regretata sotie isi doreau sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti. Recent a hotarat totusi sa paraseasca acea casa plina de amintiri. Nu putea sa plece oricum insa, asa ca a rugat-o pe cumnata lui, fotograf profesionist si cea care a facut pozele de la nunta lui si a lui Ali, sa marcheze aceasta despartire.

Astfel, fotografa a reprodus pozele de mire si mireasa, de data aceasta cu nepotica ei, Olivia, si cumnatul Ben.

"Am vrut sa gasesc un mod frumos de a-mi lua la revedere de la acea casa si am mai dorit ca eu si Olivia sa avem ceva frumos de care sa ne amintim peste ani. Am facut-o pentru mine si pentru noi", a dezvaluit barbatul pe blogul personal.

"Am facut-o pentru ca mi-am dorit sa am ceva prin care sa iti pot arata frumusetea si iubirea din aceasta casa, chiar daca ele au ocupat-o pentru un timp prea scurt. Am vrut sa stii ca a fost o vreme cand in casa asta m-am simtit cel mai fericit barbat din lume", a mai scris Ben, care le-a dezvaluit mai apoi jurnalistilor americani ca nu isi doreste ca, la vederea pozelor, oamenii sa simta durere si suferinta, ci iubire.

"Intotdeauna am fost de parere ca e important sa gasesc o modalitate de a-mi transforma suferinta in iubire, iar aceste poze sunt perfecte pentru asta. Sper sa se vada prin poze iubirea imensa pe care le-o port Oliviei si lui Ali", a incheiat Ben.

perfecte.ro

Comentarii