Unde se joacă handbal?

joi, 07 septembrie 2017, 01:43
1 MIN
 Unde se joacă handbal?

 

Poli nu ştie unde va disputa sâmbătă primul meci pe teren propriu din ediţia 2017-2018 a Ligii Naţionale de handbal masculin
 
 
Promovată în vară în eşalonul de elită, echipa de handbal masculin Politehnica Iaşi va putea fi urmărită sâmbătă, de la ora 17:00, în Iaşi, în straiele noi pe care le poartă. În etapa a II-a a campionatului, Poli va primi vizita formaţiei Dunărea Călăraşi.
Din păcate pentru gruparea ieşeană, apariţia în premieră în faţa propriilor suporteri este afectată de o mai veche problemă, generată de problemele grave de infrastuctură existente în oraş. “Suntem într-o situaţie ciudată, nu putem juca într-o sală la nivelul eşalonului în care evoluăm. Sala Polivalentă este rezervată de mai mult timp pentru o competiţie de badminton, iar Sala Liceului cu Program Sportiv nu are tabelă de marcaj. Am încercat să ducem meciul duminică, însă nu am primit acordul Federaţiei, fiind vorba şi de programul televizărilor. În aceste condiţii, suntem la un pas de a juca la Şcoala 39, din cartierul Alexandru cel Bun” a declarat antrenorul ieşenilor, Florin Spiridon. O decizie definitivă legată de locul unde se va derula confruntarea Poli – Dunărea este aşteptată a fi luată astăzi. 

    

Comentarii