Unii cu stângul, alţii cu dreptul

luni, 16 decembrie 2013, 02:50
2 MIN
 Unii cu stângul, alţii cu dreptul

În ultima etapă a turului Diviziei A de handbal masculin, Poli Miroslava Iaşi – Universitatea Galaţi 25-26 (16-12) şi Universitas Iaşi – HCM Cîmpina 36-22 (15-11)

 
Echipele ieşene de handbal masculin au disputat sâmbătă ultimele partide oficiale din acest an. În Sala Miroslava, Politehnica Ştiinţa Miroslava Iaşi a pierdut un meci pe care l-a avut în mână, 25-26 (16-12) cu Universitatea Galaţi. După o primă repriză bună şi un start la fel de bun în actul doi, Poli a ajuns să aibă un avans de şase goluri. Un scurtcircuit inexplicabil a făcut însă ca partida să ia brusc un alt sens. Înscriind doar trei goluri în ultimul sfert de oră al jocului, ieşenii le-au permis oaspeţilor să revină şi să se impună, după un final dramatic. Golurile trupei pregătite de Florin Spiridon şi Ioan Zepciuc au fost reuşite de Vulpe (6), Dîl (5), Folescu (4), Negru (4), Caciuc (3), Czari (2), Albu (1).
Tot în ultima rundă a turului eşalonului doi, în Sala Liceului cu Program Sportiv Iaşi, HC Universitas a intrat mai greu în jocul cu lanterna Seriei A, HCM Cîmpina, o formaţie extrem de modestă, care avea un golaveraj de 181-487 înaintea deplasării la Iaşi. După ce a condus la pauză cu 15-11, Universitas s-a trezit la 19-16 şi şi-a mai reparat golaverajul în ultimele 20 de minute ale unei dispute care s-a încheiat cu scorul de 36-22. Principalul marcator al trupei pregătite de Costel Schender a fost Ifrim, care a reuşit nouă goluri.
 

Comentarii