Universitarul „Patu’ ori patru'” dă „examene” la Poliţie. Rămâne sub control judiciar

miercuri, 22 iulie 2015, 01:54
2 MIN
 Universitarul „Patu’ ori patru'” dă „examene” la Poliţie. Rămâne sub control judiciar

Tribunalul Iaşi a judecat ieri un nou termen în dosarul în care fostul conferenţiar la UMF Dumitru Păduraru este acuzat de tentativă la viol, luare de mită şi şantaj. Magistraţii au decis să menţină măsura preventivă a controlului judiar impusă în urmă cu o lună împotriva fostului cadru didactic.

Următorul termen de judecată se va desfăşura pe 10 septembrie, după vacanţa judecătorească. Dumitru Păduraru ar fi solicitat unei studente de la Facultatea de Farmacie să întreţină raporturi sexuale cu el pentru a o promova la examen. Pe timpul controlului judiciar, Păduraru nu are voie să plece din ţară, dar nici să ia legătura cu victima sau martorii din acest dosar.
Potrivit rechizitoriului, pe 15, 23 şi 26 ianuarie, Păduraru a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o studentă de 19 ani, studentă la Facultatea de Farmacie. Universitarul i-ar fi propus tinerei, de asemenea, să facă sex cu el săptămânal, timp de un semestru, pentru a o ajuta să fie admisă la Facultatea de Medicină Generală. “În ziua de 26.01.2015, inculpatul Păduraru Dumitru a constrâns-o pe aceeaşi persoană vătămată, prin ameninţarea explicită cu moartea, să nu spună nimănui despre cele întâmplate, în scopul obţinerii unui folos nepatrimonial, constând în asigurarea confidenţialităţii cu privire la faptele sale, astfel încât să evite tragerea sa la răspundere penală”, au precizat procurorii ieşeni.

CITIŢI ŞI:

BOMBĂ! SEX ŞI ŞPĂGI LA EXAMENE LA UMF IAŞI

Procurorii DNA Iaşi au detonat ieri o bombă în mediul universitar: trei doctori, toţi cadre didactice la UMF, au fost duşi la audieri într-un dosar de corupţie.

Prima arestare în scandalul de la UMF: 30 de zile pentru Dumitru Păduraru

Judecătorii Tribunalului au emis mandat de arestare de 30 de zile pe numele profesorului Dumitru Păduraru.

STENOGRAME cu Dumitru Păduraru, "maniacul sexual" poreclit "Patu’ sau patru"

Reporterii “Ziarului de Iaşi” au identificat-o ieri pe tânăra care a mers la Parchet şi l-a denunţat pe conferenţiarul Dumitru Păduraru de la UMF după ce acesta i-a propus să facă sex cu el.

Profesorul „patu’ sau patru“, Dumitru Păduraru, a demisionat de la UMF

Dumitru Păduraru, cercetat în pre­zent pentru luare de mită, tentativă de viol şi şantaj, nu mai este cadru didactic al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ (UMF).

"Carte porno" cu universitarul şantajist Dumitru Păduraru. Rechizitoriul procurorilor, plin de scene de sex

Anchetă finalizată în doar trei săptămâni în dosarul fostului conferenţiar universitar Dumitru Păduraru, de la UMF Iaşi.

 

Comentarii