Uraaaa, avem antrenor! Nicolo Napoli a semnat un contract pe nouă luni cu CSMS

marți, 14 octombrie 2014, 01:44
2 MIN
 Uraaaa, avem antrenor! Nicolo Napoli a semnat un contract pe nouă luni cu CSMS

După o îndelungată perioadă nebună, CSMS Iaşi a clarificat situaţia băncii tehnice. Aşa cum “Ziarul de Iaşi” a anticipat, Nicolo Napoli a devenit noul antrenor al echipei ieşene.

Italianul a ajuns duminică noapte în Bucureşti, unde a discutat cu preşedintele CSMS, Florin Prunea, până după miezul nopţii. Ieri dimineaţă, ambii au venit în Iaşi, unde au continuat negocierile. După amiază, a apărut anunţul instalării oficiale a noului antrenor.

Nicolo Napoli a semnat un contract pe nouă luni cu CSMS. În cazul în care echipa nu retrogradează, clubul are dreptul de a-i prelungi contractul pentru încă un an. Am încredere că Nicolo va atinge obiectivul” a declarat preşedintele CSMS, Florin Prunea.

În ceea ce priveşte colaboratorii, şeful executivului ieşean a spus că Napoli va lucra cu asistenţii deja existenţi la echipă: “Deocamdată, nu vom face nicio modificare în staff. Asistenţii lui Ionuţ Chirilă, adică Adi Kereszy, Benone Dohot şi Diego Zizzo, vor continua să lucreze şi cu Nicolo”.

Napoli studiază însă posibilitatea de a-şi aduce câţiva colaboratori, în timp ce Prunea ar agrea revenirea lui Gheorghe Mihali ca antrenor secund. Nicolo Napoli a încasat o primă de instalare (premieră la clubul ieşean dacă ne referim la tehnicieni) de 12 000 de euro şi va avea un salariu lunar de 4 000 de euro. În cazul în care CSMS se salvează de la retrogradare, retribuţia italianului va fi de 5 000 de euro pe lună în sezonul viitor. Totodată, el va încasa prime de victorie de 1 350 de euro şi un bonus consistent la sfârşitul campionatului, când, dacă este evitată retrogradarea, ar putea lua între 10 şi 20 de mii de euro, în funcţie de locul ocupat de echipă în clasament.

Napoli a coordonat ieri antrenamentul echipei din cursul după amiezii şi va fi prezentat oficial astăzi, într-o conferinţă de presă.

Reamintim, Napoli a fost instalat în funcţia de antrenor după ce Adrian Falub a refuzat sâmbătă dimineaţă să semneze cu Iaşul, iar varianta iniţială de substituire a lui Ionuţ Chirilă, Liviu Ciobotariu, nu a mai fost repusă serios pe tapet.

 

 

Comentarii