Victimele tulburelului: desfiguraţi de furci sau cuţite

luni, 07 octombrie 2013, 01:50
2 MIN
 Victimele tulburelului: desfiguraţi de furci sau cuţite

Tulburelul trimite agresaţi pe bandă rulantă în spital. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în regim de internare continuă după ce au fost bătute pe fondul consumului de alcool. Un bărbat de 50 de ani, din Fântânele, a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon” în stare critică, după ce un vecin i-a băgat furca în gât. Un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă a intervenit la faţa locului şi a transportat victima la spital. „Pacientul prezenta o plagă înjunghiată la nivelul gâtului şi pneumotorax stâng. A fost internat în Clinica ORL pentru îngrijiri şi monitorizare de specialitate”, a precizat conf. dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Şi un bărbat de 60 de ani, din Iaşi, a ajuns pe patul de spital după un conflict sângeros cu propriul ginere. Cu mintea tulbure, tânărul şi-a pierdut cumpătul şi l-a înjunghiat pe bărbat cu un cuţit în torace. „Pacientul a fost diagnosticat cu o plagă toracică şi pneumotorax drept. A necesitat spitalizare şi a fost dirijat spre Clinica de Chirurgie Toracică”, a adăugat conf. dr. Cimpoeşu.

Nu în ultimul rând, şi un bărbat de 23 de ani, din Popricani, a fost transportat de urgenţă la spital, după ce a fost bătut cu sălbăticie de prietenii de pahar. Acesta a ajuns cu chipul desfigurat în UPU, după ce a fost lovit puternic cu pumnii. Prezenta fracturi severe la nivelul oaselor feţei şi a fost internat în Clinica ORL a Spitalului „Sf. Spiridon”.

Comentarii