(VIDEO) Autobuz ISUZU nou-nouț, rămas în pană în Alexandru

luni, 16 octombrie 2017, 01:50
1 MIN
 (VIDEO) Autobuz ISUZU nou-nouț, rămas în pană în Alexandru

Unul dintre autobuzele ISUZU aduse recent la Iaşi a avut o defecţiune tehnică în trafic. Mijlocul de transport cu numărul de parc 1929 s-a defectat pe un traseu al Companiei de Transport Public (CTP) în timp ce circula pe zona Alexandru cel Bun – Dacia. 

„O echipă ISUZU va ajunge la Iaşi pentru a cerceta incidentul. O primă constatare este că defecţiunea a apărut în partea din spate a autobuzului, în zona sistemului de alimentare. Autobuzul este în garanţie. După ce vor cerceta, echipa ISUZU va comunica unde a apărut exact defecţiunea“, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al CTP, Adrian Mihai. În mediul online, defecţiunea a fost semnalată chiar de un consilier local (Răzvan Timofciuc, PNL) care a postat pe o reţea socială un scurt clip în care se putea observa că autobuzul este tractat de o maşină a CTP.

Timofciuc a criticat din nou achiziţia celor 88 de autobuze ISUZU prin credit bancar şi a susţinut că soluţia optimă ar fi fost cumpărarea de autobuze electrice cu fonduri europene. În martie 2018, pe străzile Iaşului vor circula 100 de autobuze noi achiziţionate în ultimii doi ani, deocamdată în oraş fiind ajunse 24 de astfel de mijloace de transport. 

 

Comentarii