VIDEO: Cel mai nou trailer pentru X-Men Apocalypse pune accentul pe Wolverine

marți, 26 aprilie 2016, 09:25
2 MIN

Cei de la 20th Century Fox au publicat ultimul trailer înainte de lansarea noului X-Men Apocalypse, anunță playtech.ro. 

Poveștile din universul X-Men nu par să se încheie prea curând, deși am văzut deja suficiente titluri din serie a căror acțiune s-a petrecut în viitor, în trecut, într-un prezent alternativ și în alte câteva universuri.În cazul în care nu credeați că următorul film X-Men va recrea o atmosferă un pic ma sumbră decât celelalte din serie, cuvântul Apocalypse din titlu ar trebui să vă convingă.

Trecând însă peste informațiile de fond despre iminentul lung metraj, cu aproximativ o lună înainte de lansarea sa oficială în cinematografe, avem parte de noul trailer aferent peliculei.În trailerul final pentru X-Men Apocalypse, vedem foarte multe personaje și aflăm câteva detalii suplimentare despre intriga noului film. Wolverine, interpretat de Hugh Jackman revine în centrul acțiunii, deși au existat câteva speculații cum că el va lipsi din distribuția Apocalypse. În plus, din aceleași două minute și jumătate mai desprindem câteva picanterii. Astfel, ni se confirmă faptul că Magneto este tătăl lui Quicksilver și se insistă un pic mai mult pe conflictul intern al lui Mystique. Apocalypse, interpretat de Oscar Isaac ne este de asemenea detaliat.

Revenind însă la Wolverine, conform contractului semnat cu 20th Century Fox, îl vom mai vedea pe Hugh Jackman în acest rol doar o singură dată într-un lung metraj dedicat după X-Men Apocalypse. Ulterior, s-ar putea ca Wolverine să fie înlocuit de X-23, o clonă feminină a lui Logan care ia numele popularului caracter după ce acesta moare. Aceste detalii nu au fost momentan confirmate, dar au toate șansele să fie transpuse în universul cinematografic X-Men. 

X-Men Apocalypse va ajunge în cinematografe pe 27 mai, iar având în vedere că vorbim de un SF de proporții, ar fi recomandabil să-l vedeți 3D sau, cu puțin noroc, la IMAX, pentru o experiență mai imersivă. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii