VIDEO&FOTO: Stâlp dărâmat de un Dodge la Trei Sarmale după un impact violent

joi, 08 decembrie 2016, 09:51
2 MIN

Poleiul de pe străzi a provocat accidente numeroase în ultimele zile. Ieri dimineaţă, în jurul orei 9.30, un Dodge Nitro s-a făcut praf şi a dărâmat un stâlp de iluminat, în zona Trei Sarmale.  

Şoferul a scăpat ca prin urechile acului, însă stâlpul de iluminat a căzut în stradă, afectând traficul de maşini aproximativ 40 de minute. Şoferul a spus poliţiştilor că se întorcea de la Bârlad, iar când se afla în zona fostului han Trei Sarmale, a intrat în coliziune cu un Mercedes apoi s-a izbit violent de stâlp, pe care l-a pus la pământ. Acesta a fost testat cu alcooltestul însă nu consumase alcool.

De asemenea, o ambulanţă a fost trimisă la faţa locului însă şoferul a refuzat transportul la spital. Poliţiştii au precizat că întrucât nu s-au înregistrat victime, nu a fost deschis un dosar penal, însă tânărul va trebui să achite valoarea stricăciunilor provocate. „La faţa locului s-a deplasat Poliţia Locală care a dirijat circulaţia“, a precizat Adina Rusu, din cadrul Poliţiei.

În urma evenimentului rutier, autoturismul Dodge a fost avariat în proporţie de 60%, iar stâlpul a fost rupt de la nivelul solului. După zece minute de la producerea evenimentului, un alt şofer a căzut victimă poleiului.

În curbele de pe Bucium, şofe­rul unui autoturism Toyota a căzut într-o râpă după ce a ratat una dintre curbele periculoase. Din fericire, pasagerii din Republica Moldova au scăpat teferi, doar cu o sperietură.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii