Vise europene spulberate

marți, 19 mai 2015, 01:43
3 MIN
 Vise europene spulberate

CSMS a arătat în partida cu CFR Cluj că nu merită să joace în Europa League

 
CSMS Iaşi şi-a arătat “limitele interne” în meciul contra clujenilor de la CFR, din etapa a XXXII-a, pierdut acasă cu 0-3. Echipa pregătită de Nicolo Napoli a fost spulberată de o trupă care nu a excelat. Diferenţa de valoare dintre cele două garnituri a fost însă evidentă, iluziile legate de atacarea Europa League de către ieşeni fiind astfel spulberate.
CSMS a demonstrat sâmbătă că partitura pe care o ştie este limitată şi că nu are forţa ori ştiinţa de a reveni după ce adversarul înscrie. Obişnuită să facă un joc de aşteptare, Iaşul a fost silit să atace după ce a fost condus din minutul 31. Muzica nouă încercată, mai ales după redistribuirile tactice de la pauză, când s-a trecut de la 4-1-4-1 la 4-4-2, nu a sunat însă deloc bine. Chiar dacă atacul a căpătat puţină culoare după introducerea juniorului Boiciuc lângă Golubovic, efectul advers apărut, ruperea mijlocului (Liviu Mihai şi, din minutul 66, Braga, au stat departe de Mitic, Creţu n-a contat ca mijlocaş dreapta) a contat mai mult în economia partidei. În actul secund, CFR şi-a creat trei ocazii mari, a concretizat două şi a câştigat fără drept de apel un meci pe care Iaşul, care a avut un singur şut cadrat şi un bloc defensiv fragil, l-a încheiat în genunchi. CSMS a demonstrat astfel că evitarea retrogradării a fost singurul obiectiv pământean pe care-l putea atinge.

Dar, chiar dacă au sacii urcaţi în căruţă, elevii lui Napoli ar trebui să încerce să fie mai determinaţi, mai orgolioşi în ultimele două partide ale stagiunii, pentru ca ultimele impresii din sezon să nu umbrească foarte mult returul fabulos făcut până acum

 

 

Grahovac rămâne!
 
CSMS a oficializat prelungirea contractului cu portarul Branko Grahovac pe încă un an. Informatia a fost confirmată de preşedintele clubului din Copou, Florin Prunea!
Ultimul meci al etapei: “U” Cluj – Astra Giurgiu 0-0

 

 

CSMS-catalog
 
Grahovac (4,5) – a primit două goluri din penalty, nu a greşit la celălalt; a avut o intervenţie importantă, în minutul 63, în faţa lui Cianturia.
Voicu (4,5) – nu a reuşit să-şi mobilizeze coechipierii.
Mihalache (4) – depăşit în mai multe rânduri.
Plămadă (4) – excesiv de nervos.
Ţigănaşu (4) – palid.
Mitic (4) – a greşit mult.
Ciucur (4) – neinspirat.
Creţu (4) – nimic notabil.
Enescu (4) – şters.
Bădic (4) – nimic de remarcat
Golubovic (4) – în nota echipei.
Boiciuc (4,5) – s-a zbătut, a apărut de două ori la finalizare în repriza secundă.
L. Mihai (4) – nu a adus nimic nou.
Braga (4) – nu a putut dinamiza construcţia.
 
 
 
 

 

Comentarii