Vlăduţ Simionescu este şef la CS Politehnica!

joi, 11 decembrie 2014, 02:44
2 MIN
 Vlăduţ Simionescu este şef la CS Politehnica!

Judoka pregătit de Costel Năftică a fost desemnat cel mai bun sportiv al grupării ieşene în 2014. CSU Politehnica rămâne cel mai bun club studenţesc din ţară

 
 
CSU Politehnica a rămas şi în 2014 cel mai bun club sportiv studenţesc din România. Anunţul a fost făcut ieri de directorul grupării ieşene, Leonida Antohi, într-o conferinţă de presă în care a fost prezentat şi topul celor mai buni sportivi ai clubului în 2 014, care, alături de antrenori, au fost premiaţi.
Ierarhia anului la Poli  se prezintă asttfel:
1. Vlăduţ Simionescu (judo; antrenor Costel Năftică)
2. Alexandru Saucă (tir pistol; antrenor Ioan Săcăleanu)
3. Angela Moroşanu (atletism; antrenor Dorin Ursache)
4. Irina Ciobanu (tenis de masă; antrenor Mariana Gaftea)
5. Irina Bulmaga (şah; antrenor Vasile Manole)
6. Emilia Vizitiu, Iuliana Sava (rugby; antrenor Niculae Tarcan)
7. Ioana Gelip (şah; antrenor Vasile Manole)
8. Tudor Butnariu (rugby; antrenor Ioan Iftode)
9. Vlad Popovici (baschet; antrenor Viorel Nănescu)
10. Flaviu Smeu (judo; antrenor Costel Năftică).
Antohi s-a declarat mulţumit de performanţele din 2014. “La un club cu 423 sportivi legitimaţi, am obţinut 235 de medalii la competiţiile naţionale şi internaţionale la care am participat. Foarte important, suntem singurul club care avem doar discipline olimpice. Avem 24 de sportivi nominalizaţi în loturile olimpice, 43 de sportivi la loturile naţionale, la sporturi individuale, 18 la jocuri sportive, şase cadre tehnice în structurile Ministerului Tineretului şi Sportului şi şase antrenori federali. Toate astea le-am obţinut cu un buget pentru întreg clubul care e mai mic decât cel al secţiei de rugby de la Timişoara!” a spus directorul CSU Poli, care s-a referit şi la viitor: “Şi pentru anul următor avem planuri importante. “Ţinta noastră numărul 1 este Olimpiada de la Rio, din 2016, pentru calificarea acolo ducându-se un
autentic «război» mondial”. Sperăm să calificăm la Jocurile Olimpice cât mai mulţi. Ne dorim să fim măcar ca la nivelul de la ultima Olimpiadă, de la Londra, când am avut trei sportivi şi un antrenor”.

Sportivii de la CSU Politehnica au mai fost felicitaţi ieri şi de rectorul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi”, Ioan Giurma, coordonatorul Fundaţiei Sportului Ieşean, Romeo Olteanu, şi Ionel Popa, din partea Primăriei Iaşi.

 

 

Comentarii