De Business

Punem punctul pe știi

Vrei să afli ultimele tendinţe în afaceri? O poţi face aici!

sâmbătă, 30 ianuarie 2016, 02:50
2 MIN
 Vrei să afli ultimele tendinţe în afaceri? O poţi face aici!

Pe de 10 februarie, seria de conferinţe naţionale Afaceri.ro reîncepe cu evenimentul de profil de la Iaşi. Conferinţa Afaceri.ro Iaşi 2016 va fi organizată la Camera de Comerţ şi Industrie, cu începere de la ora 9. Evenimentul este organizat de Arhipelago, APEC şi Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi, în parteneriat cu Enterprise Europe Network, Parcul Ştiinţific şi Tehnologic „Tehnopolis” şi Clustero. 

Conferinţa Afaceri.ro Iaşi 2016 va aborda teme de interes pentru antreprenorii locali, precum Clusterele din regiunea de Nord-Est, noile finanţări active 2014-2020, modificările Codului Fiscal, utilizarea metodelor de marketing online în promovarea afacerii şi nevoile specifice de instruire ale companiilor de pe piaţa locală. Toate aceste subiecte vor fi discutate prin intermediul unor prezentări interactive, dezbateri şi ateliere de lucru susţinute de profesionişti în domeniu.
 
„Anul 2016 este un an important, cu o prognoză de creştere economică, cu noi programe de finanţare deschise şi cu un nou val de antreprenori ieşeni care vor să obţină performanţă în mai multe domenii. Temele propuse vin în întâmpinarea acestor noutăţi şi creşteri în zona de business locală”, a declarat Marius Alexa, fondator Afaceri.ro şi CEO Arhipelago. Printre speakerii care au confirmat prezenţa la conferinţa de pe 10 februarie se numără Daniel Coşniţă (preşedintele Asociaţiei Clusterelor din România), Vasile Lungu (directorul general al Domeniilor Lungu), Cristian Ignat (Chief Canopyst, Canopy), Iulian Basu (consultant, Business Angels), Gabriela Coman (coordonator Incubator de Afaceri, Parcul Ştiinţific şi Tehnologic „Tehnopolis”), Ovidiu Popică (Project Manager StartupCafe), Alina Popa (director executiv Euronest) şi Radu Nechita (Training Partner, Mentor Training).
 
Conceptul evenimentului susţine şi promovează crearea de noi parteneriate între participanţii la conferinţă şi speakerii prezenţi, printr-o sesiune de Networking Business Game. Mai multe detalii despre Conferinţa Afaceri.ro Iaşi 2016, inclusiv agenda completă, informaţii despre speakeri şi modalitatea de înscriere pot fi găsite pe pagina oficială a evenimentului, www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-iasi-2016. Până pe data de 2 februarie, cei interesaţi de eveniment pot beneficia de oferta Early Bird, cu un discount de 25%. 
 
 

Comentarii