Pensionariada lui Astarastoae la UMF

marți, 10 iunie 2008, 15:58
2 MIN
 Pensionariada lui Astarastoae la UMF

Astfel, din cele 31 de cereri de prelungire supuse initial evaluarii consiliului facultatii si revazute apoi de o comisie formata la nivelul universitatii, 30 au fost finalizate.

Raspuns favorabil au primit doar sapte cadre didactice, sase de la Facultatea de Medicina si un singur dosar de la Farmacie, desi in urma primei analize realizate de consiliile facultatilor 12 cereri aveau punctajul minim necesar pentru aprobarea solicitarii de prelungire. Dosarul prof.dr. Carol Stanciu (care a primit din partea comisiei pe facultate 469,9 puncte, cu mult peste minimul necesar de 108 puncte) va fi supus din nou evaluarii si discutat in urmatoarea sedinta a Senatului.

"S-au constatat unele discordante intre evaluarile realizate intre cele doua comisii, fapt pentru care a fost trimis din nou spre reanalizare consiliului facultatii. Rezolvarea sa a fost aminata pentru urmatoarea sedinta a Senatului", a declarat prof.dr. Ileana Cojocaru, cancelarul UMF.

In urma evaluarii realizate de comisia de la nivel de universitate, la Facultatea de Medicina cel mai mare punctaj i-a revenit tot prof.dr. Ostin Mungiu, al carui punctaj a scazut insa de la 807,47 – cit ii daduse comisia facultatii – la 711,5, urmat de prof.dr. Gabriel Ungureanu, care a beneficiat de o dublare a punctajului in urma evaluarii de la nivelul universitatii: el a primit 331,44 puncte fata de 159 cit ii daduse comisia facultatii.

Urmeaza apoi prof.dr. Ortansa Stoica, cu 306,74 fata de 318, prof.dr. Mircea Rusu, cu 270 de puncte, de la 311, prof.dr. Mircea Covic, cu 256,7, de la 309, si prof.dr. Eduard Bild, care si-a mentinut punctajul de 111 puncte.

La Facultatea de Farmacie, sigura prelungire a fost aprobata pentru prof.dr. Mircea David Pavelescu, care a obtinut un punctaj de 284,4, de la 284,2 puncte. La Bioinginerie medicala nu a depus cerere de prelungire nici un cadru didactic.

Comentarii