Alexa spune "adio" lui Poli

luni, 28 august 2000, 23:00
2 MIN
 Alexa spune "adio" lui Poli

Dupa mai mult de doi ani de implicare sustinuta in mersurile echipei fanion a judetului, ieri, primarul comunei Podu Iloaiei, Mihai Alexa, a decis sa puna capat implicarii in fotbalul iesean, o contabila a lui urmind sa faca bilantul implicarii sale la FCM Poli. Motivatia acestei decizii este legata in primul rind de timpul avut la dispozitie, fostul presedinte sau presedinte al Consiliului de Administratie al echipei din Copou declarind: "Am venit cu inima deschisa sa ajut fotbalul acum doi ani cind s-a dorit promovarea in A. Alaturi de domnul Benta (n.r. – patronul Select) am fost singurul care am raspuns cerintelor antrenorului Ion Moldovan de a asigura aducerea unui lider de echipa in persoana lui Matinca. Anii s-au scurs si in ciuda faptului ca de multe ori am ramas singur am fost alaturi de club pentru a asigura macar mentinerea in B daca visul iesenilor de ajungere la masa bogatilor nu s-a putut realiza. Acum insa datorita afacerilor si a noii functii, de primar (n.r. – Mihai Alexa a fost ales in urma cu doua luni primar), nu mai am timpul necesar de a contribui la conducerea destinelor lui Poli".
Alexa a mai spus ca in ciuda faptului ca nu mai are nici o putere decizionala la gruparea din Copou nu va renunta la sustinerea financiara a lui Poli. "La ora actuala am doi jucatori care sint suta la suta cumparati de mine, Matinca si Andries, pentru ultimul platind chiar in aceasta saptamina 2 500 $ catre Poiana Cimpina, ultima rata necesara achizitionarii lui. In plus, banii pe care i-am imprumutat la club imi sint garantati prin unele drepturi pe care le am asupra lui Gavrilescu si Ionescu. Daca in rest nu ma voi implica financiar, in privinta jucatorilor mei le voi plati ratele contractuale, daca Poli nu va avea banii necesari. Chiar si in aceste conditii, ca si pina acum, nu voi face nici o presiune in privinta introducerii lor in teren, aceasta problema fiind exlclusiv de competenta antrenorului" a spus Alexa.
Asadar, incet, incet, Consiliul de Administratie al FCM Poli se dezintegreaza. La ora actuala in acest organism au mai ramas Costel Radeanu, Ovidiu Fotea si Romeo Olteanu, relatiile intre primii doi si managerul SC Iasi XXI fiind destul de incordate. Viitorul devine sumbru! (Ovidiu MINEA)

Comentarii