Am pierdut un meci la masa verde

vineri, 12 septembrie 2003, 23:00
2 MIN
 Am pierdut un meci la masa verde

FRF a decis ca partida dintre FC Vaslui si Poli Unirea Iasi din prima etapa a campionatului (pe teren, 1-0) sa fie omologata cu scorul de 3-0 in favoarea gazdelor. Decizia este motivata de utilizarea de catre oaspeti a portarului Cristi Branet, a carui legitimare a fost considerata incorecta. Federatia sustine ca jucatorul adus de Iasi in acest sezon de la Vaslui a fost transferat pe baza unei dezlegari care era semnata de Marius Stan (actualul presedinte a lui Poli si fostul conducator din sezonul trecut al Vasluiului) in perioada in care nu mai avea nici o functie la Vaslui.
De partea cealalta, Stan a declarat: „Dezlegarea este datata 24 iunie, cind eram presedinte al Vasluiului iar Poli a inregistrat contractul pe 1 august, in termenul regulamentar, de 45 de zile de la acrodarea dezlegarii. In plus, Branet avea si viza de joc pe carnet. De aceea, ne vom adresa Comisiei de Apel pentru a anula decizia Comisiei de Disciplina, care a omologat rezultatul cu 3-0”. Stan a mai adaugat ca litigiul vizavi de Branet va continua si pe un alt front: „In aceasta saptamina, Comisia de Statute si Regulamente a anulat contractul lui Branet cu Poli, noi avind drept sa contestam decizia in termen de 5 zile. Nu vom face acest lucru pentru ca marti Branet va deveni jucator liber si il vom legitima iarasi, fara a prelungi litigiul cu Vasluiul. In plus, Branet va incasa si aproape 85 de milioane de lei pe care nu i-a primit de la Vaslui anul trecut”.
Ieri, Branet a participat la antrenamentele lui Poli, spunind ca nu-i trece prin gind sa se intoarca la Vaslui, urmind a ramine in Copou. (OM)

Comentarii