Au spart gheata

vineri, 08 februarie 2013, 22:46
1 MIN
 Au spart gheata

CSMS Iasi a disputat ieri al doilea meci de verificare din Antalya, acolo unde deruleaza al doilea cantonament al anului. Jucand in compania echipei SKN Sankt Polten, care activeaza in esalonul doi al Austriei, trupa ieseana s-a impus cu scorul de 2-0 (1-0). Golurile au fost inscrise de Patulea, in minutul 28 si Herghelegiu, in minutul 85. La scorul de 1-0, in repriza secunda, austriecii au ratat un penalty.

Antrenorul CSMS, Liviu Ciobotariu, a inceput jocul in formula: Lungu – Mihalachiaoie, Tincu, Mitrea, Vladu – Straton – Ciucur, Cl. Tudor, Moutinho, Tiganasu – Patulea. Dupa pauza au mai jucat Balan, Cretu, Avramia, Onofras, Nalati, Milea, Keita, Cl. Ionescu, Herghelegiu. Dupa joc, presedintele CSMS, Florin Prunea, s-a declarat multumit de joc: "Un antrenament bun, in care am bifat prima victorie a anului. Singurii jucatori cu probleme medicale raman Gado, care revine luni la antrenamente si Mitic, pentru care asteptam rezultatul examenului RMN pe care l-a efectuat. Ma bucur ca Avramia, Cretu si Herghelegiu nu au nicio problema dupa actiunea lotului national de tineret. S-au reintegrat repede, au intrat in repriza a doua".

Pana acum, Iasul a mai jucat alte doua partide de verificare in acest an: 0-3 cu CSM Pascani, in Copou si 0-1 cu ucrainenii de la Cernomoret Odessa, in Antalya. Urmatorul test al iesenilor este programat luni, contra echipei Torpedo Kutaisi, din prima liga georgiana.

Comentarii