Avem ieseni la EURO

marți, 20 mai 2008, 20:51
2 MIN
 Avem ieseni la EURO

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va fi sustinuta in tribune la Campionatul European si de catre ieseni. Potrivit site-ului Federatiei Romane de Fotbal (FRF), peste 150 de ieseni au cistigat bilete la cele trei meciuri pe care echipa nationala de fotbal le va disputa la turneul final din Austria si Elvetia in compania selectionatelor Frantei, Italiei si Olandei.

Printre fericitii citigatori care vor fi in tribune la cele trei meciuri ale nationalei se numara si citeva persoane destul de cunoscute pe plan local. Mai exact, potrivit site-ului FRF, printre cistigatorii loteriei biletelor la EURO se numara oamenii de afaceri Bogdan Pitigoi, patronul Grupului Casa Auto – Tester, Bogdan Cihodaru, patronul trustului Terra, Constantin Benta, patronul de la Select, investitorul imobiliar Constantin Radeanu, consilierul local Radu Botez, procurorul DNA Corneliu Gheorghita, orecum si Paul Diaconu, sotul sefei DIICOT Iulia Diaconu.

"La mine este un caz fericit. Am prins bilete pentru toata familia, sotie si cei doi copii, la toate meciurile. Intentionam sa merg cu niste prieteni, insa nu toti au prins bilete, sau au cistigat un singur bilet iar sotia nici unul. Oricum vom face galerie destul de buna echipei nationale la EURO. Ne-am luat toti cite un echipament al reprezentativei Romaniei cu sapca, tricou si pantaloni scurti. Bineinteles ca nu am uitat nici de goarne pentru a face galagie cit mai mare", a explicat Radeanu.

Dupa cum a povestiti acesta, dupa cistigarea biletelor, un prim impediment a fost sa gaseasca cazare. "Cel mai greu a fost cu cazarea. A durat mai bine de doua luni pina am gazit un hotel la care sa stam, si acela la aproape 100 de kilometri de orasele in care se vor disputa meciurile", a spus Radeanu.

In timp ce multi ieseni au ramas dezamagiti ca nu au prins bilete la euro, altii care le au vor sa renunte la ele. "Am cistigat bilete pentru toate meciurile, insa nu ma duc. Am alte treburi in acea perioada si cred ca o sa le cedez unui prieten", spune Cihodaru. In schimb, altii le-au scos deja la vinzare.

Potrivit unui anunt postat la mica publicitate intr-un cotidian local, un iesean a scos la vinzare cinci bilete la meciul Romaniei cu Olanda, pretul solicitat fiind de 120 de euro pentru fiecare tichet.

Comentarii