Bancarii vor sa joace si cu Sampdoria

luni, 27 iulie 1998, 23:00
2 MIN
 Bancarii vor sa joace si cu Sampdoria

In aceasta dupa-amiaza se vor desfasura intilnirile retur din al treilea rund al Cupei UEFA Intertoto. Singura echipa romaneasca angrenata in aceasta competitiei, FC National Bucuresti, va juca pe teren propriu cu formatia italiana Bologna. Meciul va incepe la ora 18.30 si va fi transmis in direct de postul Prima TV. Asa dupa cum se stie, in urma cu doua saptamini, Bologna a cistigat pe propriul teren cu 2-0, gratie golurilor marcate de Paramatti si Ingesson. "Bancarii" nu au deloc o misiune usoara, e clar ca ei pornesc cu sansa a doua de a obtine calificarea, stiut fiind ca italienii sint maesti in a apara un rezultat favorabil. Cu toate acestea, antrenorul Florin Marin si-a ambitionat elevii sa dea totul pe teren pentru o victorie de prestigiu si o eventuala calificare in turul patru, unde ar avea sansa sa intilneasca o echipa si mai galonata, Sampdoria Genova.
De la bucuresteni va lipsi Ganea, care s-a accidentat la unul din ultimele antrenamente si foarte probabil atacantul Radu Niculescu, despre care se spune ca nu a intrat inca in ritmul pregatirilor echipei. Italienii nu au mari probleme de lot. Paramatti, Ingesson si Magoni au fost recuperati medical. Doar Tarantino (cu intindere) si brazilianul Eriberto (al carui transfer nu a fost inca perfectat) nu vor putea intra pe teren. Antrenorul Carlo Mazzone a declarat ca nu se teme atit de mult de echipa noastra, cit mai ales de temperatura ridicata, cu care jucatorii sai nu sint obisnuiti. Tehnicianul italian aprecia intr-un interviu acordat ziarului "Gazzetta dello Sport" ca sansele de calificare ale Bolognei sint de 60%.
Echipele probabile
Bologna : Antonioli – Paramatti, M. Paganin, Mangone – Nervo, Ingesson, Marocchi, Magoni – Kolivanov, K. Andersson, Fontolan.
FC National : Cr.Munteanu – P. Marin, Vochin, Pirlog, Gh. Barbu – Carabas, Caramarin, Lita, Pogacean – Pigulea, Axinia II.
Iata programul celorlalte intilniri din Cupa UEFA Intertoto: Hansa Rostock – Debrecen (in tur, 1-1); Espanyol Barcelona – Auxerre (1-1); Estrela Amadora – Ruch Chorzow (1-1); Yaroslavl – Valencia (1-4); Vorskla – Fortuna Sittard (0-3); Altay Izmir – Bastia (0-2); Samsunspor – Crystal Palace (2-0); Sampdoria – Harelbeke (1-0); Werder Bremen – Lommel (3-1); Austria Salzburg – Twente Enschede (2-2); Baltika Kaliningrad – Vojvodina Novi Sad (1-4). (Ion C.)

Comentarii