Blogul lui Becali: Dorinel Munteanu este noul antrenor al Stelei

joi, 23 octombrie 2008, 16:42
2 MIN
 Blogul lui Becali: Dorinel Munteanu este noul antrenor al Stelei

"In curand voi face o alegere pe care o voi anunta. Un lucru este cert: in cel mai scurt timp, echipa va avea un nou antrenor si totul va reveni la normal. I-am cerut sfatul si lui Marius in acest sens. Lacatus continua sa fie cu sufletul alaturi de noi. Imi pare rau pentru anumite cuvinte pe care i le-am adresat, insa supararea pe care mi-a cauzat-o, pentru moment, rezultatul meciului de aseara m-a provocat sa reactionez astfel. Stiu ca Lacatus nu este ranchiunos si nu va fi suparat pe mine. Si mai stiu ca este un mare caracter si va fi toata viata un stelist adevarat ! DORINEL MUNTEANU ANTRENOR STEAUA !!!!!"", este textul de pe blogul lui Becali.

Antrenorul Univeritatii Cluj a negat ca ar fi noul tehnician al Stelei. "Nu stiu ce este pe blog, cu mine nu a discutat nimeni din conducerea Stelei dupa conferinta de presa pe care am sustinut-o azi la pranz. Eu va spun ca nu este adevarat", a spus Munteanu agentiei NewsIn.

Contactat de NewsIn, Gigi Becali a afirmat: "Daca a aparut pe blog informatia, asa o fi". In schimb, la Telesport, patronul Stelei a comentat: "Nu e definitivata treaba cu Dorinel, e doar 90 la suta la Steaua. Marja de eroare e legata de o chestiune de onoare, nu poate sa plece de la Cluj fara sa lase loc de buna ziua. Noul antrenor il veti afla in 3-4 ore", si a adaugat ca a luat in calcul si varianta Basarab Panduru. 

Marius Lacatus si-a dat demisia miercuri de la Steaua, iar Gigi Becali a declarat ca discuta cu mai multi antrenori romani preluarea postului de tehnician al ros-albastrilor, unul fiind Dorinel Munteanu, iar celalalt, Basarab Panduru. Desi fusese anuntat initial si numele lui Cosmin Olaroiu, tehnicianul de la Al Hilal a infirmat varianta despartirii de gruparea araba pentru o reintoarcere in Ghencea.  (Realitatea TV)

Comentarii